به گزارش خبرگزاری بسیج، محمدحسین باژدان مدرس دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی گفت: حمیدرضا الداغی شهید امربهمعروف و نهیازمنکر در مسیر دفاع از ارزشهای اسلامی و ناموس جامعه به شهادت رسید و نام پرافتخارش جاودانه شد.
وی اظهار کرد: این شهید آمر به معروف که در میدان سختی گام نهاد و وقتی دید که ناموس مردم به خطر افتاده است، بدون هیچ مضایقهای جان خود را فدا نمود. حمیدرضا را باید شهید غیرت و امربهمعروف و نهیازمنکر خواند. همان که همه هستیاش یعنی جانش را فدا کرد تا ناموس ایرانی مورد هتک حرمت شیطانصفتان انساننما قرار نگیرد.
این مدرس دانشگاه ادامه داد: این شهید امید را برای برخی غیور مردان این مرزوبوم زنده نگه داشت که یکی از درهای شهادت هم میتواند انجام فریضه امربهمعروف باشد؛ همان گونه که سیدالشهدا (ع) برای اصلاح دین اسلام و امربهمعروف حاضر شد جان خود را فدا کند.
کارشناس مسائل سیاسی در ادامه بیان داشت: شاید این حدیث پیامبر (ص) را نشنیده باشید که فرمود گروهی هستند که نه پیامبرند و نه شهید، ولی مردم به مقامی که خدا بهخاطر امربهمعروف و نهیازمنکر به آنان عطا فرموده، غبطه میخورند.
باژدان تصریح کرد: کسانی که برای زنده نگهداشتن دین خدا و جلوگیری از تحریف در آیین الهی امربهمعروف میکنند، هممرتبه شهدا خواهند بود.
وی عنوان کرد: امروز، فضای مجازی رها شده، تأثیرات منفی در ارتباط افراد ایجاد کرده و در مواردی منجر به شکلگیری ارتباطات نادرست میشود که در نهایت خوشبختی برای جوانان رقم نمیزند.
مدرس دانشگاه اظهار کرد: ارتباطات تعریف شده شرعی از مسائل مهمی است که باید تمامی همه خانوادهها و نهادهای فرهنگی نسبت به آن حساسیت داشته باشند و با کار فرهنگی در مدارس و دانشگاه، ترویج این فرهنگ نهادینه شود.
کارشناس مسائل سیاسی افزود: نمیدانم بگویم جای آن چهرههایی خالی است که برای یک سطل ماست سرودست میشکستند و فریاد وا اسلاما سر میدادند؛ ولی امروز که خون این شهید مظلوم بهناحق به زمین ریخته شده، مهر سکوت بر لب نهادهاند و گویی آب از آب تکان نخورده است.
باژدان ادامه داد: اکنون کجا هستید که مقابل شهادت یک شهروند غیور (شهید الداغی) که برای آزادی و رفاه هموطنش و برای دفاع از ناموس، جانش را که بزرگترین داراییاش بود، فدا کرد، سکوت نکنید. از غیرت شهید امربهمعروف حمایت کنید.
وی تأکید کرد: برخی از افراد هنگام امربهمعروف پای خود را کنار کشیده و همه مسئولیت را به گردن نیروی انتظامی و نهادهای اجتماعی و فرهنگی میاندازند در حالی که امربهمعروف یک وظیفه دینی است و مشارکت مجموعه مردم و نهادهای نظارتی و اجتماعی میتواند به رفع این مشکل کمک کند.