۱۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 06 June 2025
06:44
کد خبر : 9513642
۱۱:۳۵

۱۴۰۲/۰۲/۳۰

پدر شهید خدابنده‌لو به فرزند شهیدش پیوست

زنجان - پدر شهید والامقام عنایت الله خدابنده لو از شهدای استان زنجان دارفانی را وداع گفته و به سوی حق شتافت.

پدر شهید خدابنده‌لو به فرزند شهیدش پیوست

به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان؛مرحوم محرمعلی خدابنده لو پدر گرانقدر شهید والامقام عنایت الله خدابنده لو از شهدای شهرستان خدابنده دعوت حق را لبیک گفته و پس از سال‌ها دوری، به فرزند شهیدش پیوست.

پیکر این پدر شهید با حضور جمعی از مسئولان و خانواده این شهید والامقام در روستای اردهین بخش بزینه رود شهرستان خدابنده تشییع و به خاک سپرده شد.

شهید والامقام عنایت الله خدابنده لو، سوم مرداد ۱۳۴۵‏، درروستای اردهین از توابع شهرستان خدبنده به دنیا آمد. پدرش محرمعلی، کشاورزی می کرد و مادرش بالقز نام داشت. کارگر بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. بیست و ششم شهریور ۱۳۶۶، در سومار توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش واقع است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید