حمزه بهارلویی در گفتگو با خبرگزاری بسیج با بیان اینکه تسهیل گری در بخش زیرساختهای صنعت نساجی یکی دیگر از اقدامات ما است، اضافه کرد: تا کنون ۷۰ فقره تسهیلات به فعالان حوزه صنایع دستی و قالیبافی، ۲۹ فقره به دامداران منطقه و ۴۰ فقره هم به کشاورزان زعفران کار پرداخت شده است.
وی با اشاره به زیرکشت رفتن هزار متر از زمین های منطقه به محصول زعفران تصریح کرد: با این اقدام برای ۷۳ نفر اشتغالزائی شد.
این فعال اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه ۱۳۰ دار قالی و چرخخیاطی در اختیار زنان بد سرپرست منطقه قرارداده ایم، اظهار کرد: اشتغال آفرینی خوبی هم در این رابطه انجام شده است.
حمزه بهارلویی همچنین از تقویت زیرساخت منطقه گردشگری شیدا در حاشیه سد زایندهرود در مرز استان اصفهان با استان چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: اشتغالزایی خوبی در این باره انجام شده است.
ت/2623
انتهای پیام/