رئیس دانشگاه امام حسین (ع):

لازمه عبور از برهه‌های حساس استفاده از تجارب دفاع مقدس است

رئیس دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) گفت: توقع ولی فقیه و مقام معظم رهبری از بچه‌های ولایی و انقلابی این است که در برهه دفاع مقدس توقف نکنند بلکه متناسب با نیاز امروز جامعه از تجارب آن زمان برای فتح خرمشهرهای دیگر استفاده شود.
کد خبر: ۹۵۱۶۵۲۹
|
۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۳

به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار نعمان غلامی شامگاه یکشنبه در یادواره شهدای اطلاعات و عملیات لشکر ۱۱ حضرت امیرالمؤمنین(ع) و گرامیداشت یاد و خاطره شهید بسطامی اظهار کرد: به فرموده مقام معظم رهبری بزرگداشت شهدا برای آینده کشور حیاتی و ضروری است و زنده نگه داشتن سیره، یاد و نام شهیدان وظیفه ای خطیر بر عهده همه ما است چرا که شهدا و ایثارگران با عبور از سختی‌های دوران دفاع مقدس باعث آرامش و امنیت امروز ما شدند.

وی افزود: یادواره‌ها ما را به سیره، منش و عظمت جایگاه شهدا نزدیک می‌کند، همان جوانانی که ارزش های الهی را در سیره خود به کار گرفتند و شجاعانهو بدون منت و چشمداشت از کیان سرزمین و دین خود دفاع کردند.

فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین (ع) با بیان اینکه خرمشهر یک موقفگاه از جنگ و نماد و پیروزی و عزت ایران اسلامی است، گفت: عامل اصلی فتح خرمشهر بچه‌های اطلاعات و عملیات بودند و بهره‌گیری از درس‌های دفاع مقدس برای فتح خرمشهرهای جدید و عبور از چالش ها ضروری است.

سردار غلامی تاکید کرد: دشمن با تمام تجهیزات و نیروی انسانی به ما حمله کرد و با این وجود، پیروزی ما در جنگ حاصل ایثار و رشادت های شهدا از جمله نیروها و شهدای اطلاعات عملیات و رصدهای تیزبینانه آنها از مواضع دشمن بود.

وی اضافه کرد: شناسایی‌های دلسوزانه همراه با اشراف اطلاعاتی، تحلیل، جسارت، احساس مسئولیت و متعهدانه در سرنوشت‌ عملیات ها و نیروهای گردان و لشکر بسیار موثر و حیاتی بود.

رئیس دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) افزود: دیروز بچه‌های اطلاعات و عملیات نمونه و نماد عزت یک یگان یا لشکر بودند و امروز هم نیروهای اطلاعات عملیات سرمایه‌ای ارزنده برای ایران و ملت‌های آزاده دنیا است.

سردار غلامی یادآور شد: امروز هم کشور به نیروهای اطلاعات و عملیات در حوزه‌های مختلف از جمله رصد تحرکات و دسیسه‌های دشمن نیاز دارد چرا که دشمن به طور مکرر در حوزه‌های مختلف در حال فعالیت و برنامه ریزی است.

وی ادامه داد: ورود این نیروهای خبره و جهادی با ورود به موضوع اقتصادی موجب ایجاد یک اقتصاد پویا و کارآمد خواهد شد که در این زمینه باید نیروهای توانمند، صاحب فکر، خلاق، متعهد و جسور شناسایی شوند.

فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) اظهار کرد: بسترهای لازم برای یک داشتن یک اقتصاد پویا، کارآمد و اسلامی بر پایه عدالت اجتماعی فراهم است اما نباید از نقاط ضعف مورد سوء استفاده دشمن غفلت شود.

به گفته وی ایران اسلامی در حوزه تجهیزات دفاعی با تاسی به همین تفکر و الگوبرداری از موفقیت‌های دوران دفاع مقدس به تجهیزات پیشرفته و بازدارنده در حوزه های مختلف صنعت دفاعی و نظامی دست یافته است به طوری که بهترین سیستم‌های موشکی و راداری بازدارنده در کشور ساخته شده تا با کمک این تجهیزات مدرن و پیشرفته امنیت کشور تامین و دیگر حوزه ها نیز در سایه همین امنیت به رشد و توسعه دست یابند.

غلامی در ادامه عامل موفقیت کشور در دفاع مقدس را ورود نیروی انسانی کارآمد به جنگ برشمرد، تاکید کرد: ایران اسلامی امروز به نیروی انسانی کارآمد، متدین و متخصص برای نقش آفرینی در زمینه های مختلف نیازمند است.

وی وجود نیروی انسانی کارآمد، خلاق، خطرپذیر، جسور و بی باک، در کشور برای رسیدن به پیروزی و حفظ آن از مخاطرات ضروری‌ دانست و تحقق این اهداف را در گرو ماندگاری و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت ذکر کرد.

فضای مجازی بستری مناسبت برای بیان رشادت‌های شهدا و ایثارگران است

فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسدار امام حسین(ع) اضافه کرد: ایران اسلامی با مجاهدت رزمندگان و ایثار شهدا توانست از جنگ تحمیلی به سلامت و سربلندی عبور کند و امروز فضای مجازی بستری مناسب برای اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت و بیان رشادت‌های قهرمانانه شهدا و ایثارگران در دوران جنگ تحمیلی برای نسل جدید است.

به گزارش خبرگزاری بسیج، این آیین در قرارگاه حضرت امیرالمؤمنین (ع) در منطقه عملیاتی بانروشان در حد فاصل ایلام - مهران با حضور جمعی از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس و خانواده های شهدای اطلاعات عملیات استان برگزار شد.

استان ایلام بیش از سه هزار شهید، ۱۱ هزار جانباز و ۳۰۰ آزاده را تقدیم انقلاب کرده که نسبت به جمعیت استان در دهه ۶۰ (۲۵۰ هزار نفر) بیشترین آمار ایثارگر کشور را به خود اختصاص داده است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار