۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
21:21
۱۴:۰۹

۱۴۰۲/۰۳/۱۰

برداشت زیره سبز از ۲۳۰ هکتار مزارع شاهرود

شاهرود_ مدیر جهادکشاورزی شهرستان شاهرود گفت:سطح کشت زیره سبز در این شهرستان ۲۳۰ هکتار با متوسط عملکرد ۱۲۰۰ کیلو گرم در هکتار می‌باشد.

حمید آقا بیکی در گفتگو با خبرنگار بسیج با بیان اینکه شهرستان شاهرود به دلیل تنوع آب و هوایی، پتانسیل کشف و تولید اکثر گیاهان دارویی را دارد، اظهار کرد: سطح کشت زیره سبز در این شهرستان ۲۳۰ هکتار با متوسط عملکرد ۱۲۰۰ کیلو گرم در هکتار می‌باشد.
او افزود: کاشت زیر سبز در این شهرستان از آذر ماه شروع می‌شود و زمان برداشت آن از اوایل خرداد ماه آغاز می‌شود و پیش بینی می‌شود در سال جاری ۲۸۰ تُن محصول از مزارع این شهرستان برداشت می‌شود.
معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی شهرستان شاهرود تصریح کرد: با توجه به کم آب بَر بودن گیاه و کوتاه بودن زمان کاشت تا برداشت، در آمد خوب و توجیه اقتصادی کاشت آن رو به افزایش است.
آقا بیکی گفت: محصولات گیاهان دارویی به علت استفاده نشدن با استفاده محدود از کود‌های شیمیایی و سموم مختلف، یک محصول سالم می‌باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید