همایش غذای حلال از دیدگاه امامین انقلاب در زاهدان برگزار شد
به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، با حضور مسئول نمایندگی ولی فقیه دامپزشکی کشور، رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان، مجموعه پرسنل سازمان جهادکشاورزی و ادارات وابسته و جمعی از مسئولین دانشگاهی و قضایی، اولین همایش غذای حلال از دیدگاه امامین انقلاب در محل تالار اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.
در این مراسم سید اسماعیل حسینی مقدم، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اهمیت غذای حلال از دیدگاه امامین انقلاب گفت: کشتار غیر مجاز در استان سیستان و بلوچستان فراتر از حد مجاز و توقع می باشد که این امر مخاطرات زیادی برای سلامت انسان، دام و محیط زیست در منطقه دارد.
وی از علمای شیعه و سنی خواست با روشنگری مصرف گوشت های استحصالی از کشتارگاه هایی که تحت نظارت ناظرين بهداشتی و شرعی تولید میشود برای ارتقای سلامت انسان در بین جامعه ترویج نمایند.
حسینی مقدم ادامه داد: تامین غذای سالم، حلال و پاک از عمده وظایف ماست و میبایست مردم نیز در مسیر ارتقای صنعت حلال و تولید مصرف غذای حلال با همه مسئولان همراه باشند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: یکی از رسالت های اصلی بخش کشاورزی تولید غذا، ارتقای امنیت غذایی و تامین سلامت غذا است .
سید محمدرضا سید حسینی با اشاره به گامهای بلند بخش کشاورزی سیستان وبلوچستان در تولید غذای سالم و حلال، تصریح کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی منطقه بیش از ۴میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی در استان تولید که بخش عمده این تولیدات سالم و ارگانیک بوده و به همین دلیل این محصولات در سطح کشور و آن سوی مرزها مشتریان خاص خود را داراست و این یکی از امتیازات مهم بخش کشاورزی سیستان وبلوچستان میباشد.
وی افزود: برای ارتقای ظرفیت تولیدات برنامه های شاخصی در سطح استان با مشارکت بنگاه های اقتصادی و سرمایه گذاران بخش خصوصی و با همکاری مسئولان در دست اجراست تا انشاالله بزودی شاهد شکوفایی همه زیر بخش های کشاورزی درسطح استان سیستان وبلوچستان باشیم .
در پایان این مراسم جمعی از مدیران عامل کشتارگاه های صنعتی، تولید کنندگان برتر، ناظرين شرعی و ذابحین مورد تقدیر قرار گرفتند