نشست تبیین شخصیت و جلوگیری از تحریف امام راحل در قم

نشست تبیین شخصیت امام خمینی (ره) و جلوگیری از تحریف امام به همت معاونت سیاسی مرکز بسیج مدیران٬ اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم با حضور اساتید بسیجی و سخنرانی آیت‌الله حسینی قزوینی در سالن همایش‌های این مرکز برگزار شد.
کد خبر: ۹۵۱۷۵۳۲
|
۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۳

نشست تبیین شخصیت و جلوگیری از تحریف امام راحل در قم

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، آیت‌الله حسینی قزوینی طی سخنانی با گرامیداشت ایام ولادت امام رضا(ع) بیان کرد: تحریف امام خمینی(ره) پیش از شکل‌گیری انقلاب اسلامی انجام‌شده است.

وی ادامه داد: در حقیقت با تحریف امام خمینی(ره)٬ انقلاب رقم خورد چنانچه در روزنامه مطالبی را به امام نسبت دادند که باعث سرعت گرفتن انقلاب و به پا خواستن مردم قم و به دنبال آن نیز شهرهای دیگر ایران به پا خواستند.

استاد حوزه علمیه قم بابیان این‌که در دوران امام خمینی(ره) نیز مطالب زیادی از ایشان نقل شد که امام در برابر آن‌ها ساکت نبودند٬ تصریح کرد: حتی در مقابل شخص مقام معظم رهبری که در رابطه با ولایت مطلقه فقیه در نماز جمعه مطلبی را بیان کردند٬ امام بلافاصله موضع‌گیری کردند و پس‌ازآن مقام معظم رهبری خدمت امام شرف‌یاب شدند و فرمودند اشتباهاتی صورت گرفته و تکرار نمی‌شود٬ که یک بیانیه تندی از سوی امام درزمینهٔ ولایت‌فقیه از منظر امام منتشر شد.

وی ادامه داد: امام خمینی(ره) حتی در مقابل نقل‌قول عزیزترین فرد و گرامی‌ترین شخصیت در نزدش ساکت ننشست که نشان می‌دهد بحث تحریف٬ یک بحث جدی است که حتی مؤسسه نشر و حفظ آثار امام با پیشنهاد احمدآقا نزد امام٬ مبنی بر احتمال تحریف در سخنان امام در دوران پس از امام٬ به دستور خود امام٬ تشکیل شد حال این موسسه چه مقدار مفید بوده؟ یا در راستای جلوگیری از تحریف چه مقدار موفق بوده یا خودشان هم آبی بر آسیاب دشمن ریخته‌اند بحث دیگری است.

نشست تبیین شخصیت و جلوگیری از تحریف امام راحل در قم

آیت‌الله حسینی قزوینی تحریف را دارای سابقه و پیشینه‌ای دیرینه دانست و گفت: تحریف در تاریخ اسلام از موضوعات چالشی خیلی شدید است همانند تحریف سخنان رسول اکرم(ص) و جلوگیری از نقل احادیث پیامبر از این موارد است چنانچه محمد اسماعیل بخاری می‌گوید من صحیح بخاری را از میان شش‌صد هزار روایت انتخاب کرده‌ام درحالی‌که صحیح بخاری دارای ۱۷۰۰ روایت است یعنی بیش از ۵۹۷ هزار روایت را کنار زده است یا مسلم که بعد از صحیح بخاری با ۷ هزار روایت نوشته‌شده٬ می‌گوید این کتاب را از میان سیصد هزار روایت انتخاب کرده‌ام بنابراین موضوع تحریف دارای سابقه است. مرحوم ما مقامی این روایت را نقل می‌کند نام راوی‌اش این است که می‌گوید از حکومت پول می‌گرفت احادیثی را جعل می‌کرد وازنام امام صادق(ع)  و امام باقر (ع) استفاده می‌کرد تا امامین را در میان مردم بی‌حیثیت کند.

وی خاطرنشان کرد: بامطالعه تاریخ شیعه از شیخ صدوق و پدر بزرگوارشان بابویه٬ شیخ کلینی٬ شیخ مفید٬سید مرتضی٬ شیخ طوسی تا فقهای معاصر٬ ما فقیهی با ویژگی‌های حضرت امام خمینی(ره) سراغ نداریم.

استاد حوزه علمیه قم افزود: همان‌گونه که شخصیت امام٬ شخصیت ممتازی است باید توجه داشت که تحریفات نسبت به هر شخصیت متناسب با آن شخصیت صورت می‌گیرد اگر شخصیت متنابه نباشد موردتوجه قرار نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: در رابطه با امام انواع و اقسام تحریفات صورت گرفته و دارد صورت می‌گیرد و در آینده هم صورت خواهد گرفت که ناگهان دیده می‌شود برخی کلمات امام جلو و عقب می‌شود و مطالبی نادرست نسبت به مبانی فکری امام به دست می‌آید که دردآور است.

آیت‌الله حسینی قزوینی در بخش دیگری از سخنان خود به سخنان حسن روحانی در بهمن سال ۹۵ اشاره کرد و افزود: جناب آقای روحانی در سال ۱۳۹۵ در کنار مرقد امام سخنانی را مطرح می‌کند امام تعبیرش این است و تمامی روزنامه‌ها نیز آن را مطرح کرده‌اند که می‌گوید «ما نباید مانند مشتی متحجرین خودمان را به‌کلمات بی‌روح امام محدود کنیم».

نشست تبیین شخصیت و جلوگیری از تحریف امام راحل در قم

وی تصریح کرد: ‌والله این سخن آقای روحانی تعزیر دارد که به‌کل بساط نظام انقلاب و تفکر امام چوب حراج می‌زند و پس‌ازآن افراد زیادی به میدان آمدند که نقد کردند که فقط به‌نقد روی کاغذ اکتفا شد؛ اگر ما این درب را بگشاییم خیلی راحت است اما بستن آن سخت است زیرا نسبت به‌کلمات معصومین نیز می‌توان این تعبیر را به کاربرد حتی نسبت به قران و اگر بنا شد کلمات روی کاغذ کلمات بی‌روح اصطلاح شود حتی قران را هم نمی‌توانید مصون بدانید.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به کتاب عباس میلانی به نام ایرانیان برجسته و متشخص٬ اظهار کرد: از پاسخ امام که در سؤال خبرنگار در هواپیما مبنی بر این‌که اکنون چه احساسی دارید٬؟ و ایشان می‌گوید هیچ٬ غوغا به پا کرده‌اند که امام اصلاً ارزشی برای ایران٬ ایرانیان٬ حکومت اسلامی و موارد دیگر قائل نیست.

وی در پایان با تصریح بر این‌که مفسر امام٬ نه بیت امام است نه شاگردان امام٬ تأکید کرد: در حوزه‌های مختلف اعم از مباحث اعتقادی٬  سیاسی و اجتماعی بهترین فردی که می‌تواند بیان‌گر تفکرات امام باشد٬ ولی‌فقیه زمان است که جای امام نشسته و همان مسیر را طریق می‌کند و  نخستین بار کلمه تحریف امام از سوی مقام معظم رهبری بیان شد آثار فقهی فقهی واصولی امام در حوزه علمیه٬ قابل توجه است اما در مبانی اعتقادی و فکری امام نسبت به جهان بینی توحیدی به ویژه توحید افعالی همه گرفتار هستیم.

ارسال نظرات
آخرین اخبار