به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان، اکبر محمدیپور، جانشین بسیج اساتید گیلان در جمع خبرنگاران با اشاره به فرا رسیدن ایام شهادت مصطفی چمران اظهار کرد: مصطفی چمران دانشمند فرهیخته ای بود که بعد از گذشت سالیان همچنان نام و آوازه ایشان بر زبانها جاری است.
جانشین بسیج اساتید گیلان با بیان اینکه امروزبا پیشرفت در فن آوری های روز هنوز صاحبان علم و فن شهید چمران را از سرامدان علم در عرصه الکترومکانیک و فیزیک پلاسما می دانند گفت : شهید چمران در مقام یک مرد میدان دانایی و علم، نیک می دانسته که با پذیرفتن حرکت در مسیر پیشرفت تمدن اسلامی در آن زمان بایستی، آلام جسمانی و مادی بسیاری را برجان ارزشمند خویش تحمیل کند.
وی با بیان اینکه دکتر چمران تصمیم گرفت تا به جای تلاش برای آبادانی سرزمین استکبار به مهد تمدن مستحیل شده اسلام بازگردد وعلم نافع و توانمندی رفیع خویش را برای پیشرفت و آبادانی این تمدن معطوف دارد، اضافه کرد: از این رو با آنچه که امروزه به عنوان فرهنگ غالب در جامعه با عنوان رفاه طلبی از آن یاد می شود و متاسفانه همگان به دنبال آن هستند را وداع گفت و سالیان سال در جهت ارتقا تمدن اسلامی سر از پا نشناخته است.
جانشین بسیج اساتید گیلان با تاکید بر اینکه گام های موثر جهاد زیرساختی علمی دکتر چمران در لبنان و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و بعد در دوران دفاع مقدس و همانند آن از شکوه این مرد بزرگ سخن به میان می آورد، افزود: استاد چمران که به عنوان عالم فرزانه و استاد دانشگاه سالیانی کرسی تدریس و تحقیق و جهاد علمی را برعهده داشته الگوی بسیار مطلوب برای جوانان و اساتید امروز است.
وی با اشاره به اینکه با مطالعه صحیح ثمرات موثر تلاشهای شبانه روزی شهید دکتر چمران می توان سبک زندگی مفید واثر گذاری را نگاشت که درمان دردهای آلام امروزی هویتی و فرهنگی ایران اسلامی باشد،اذعان کرد: شجره طیبه بسیج اساتید نیرویی توانمند، متعهد و انقلابی است که تمامی هدف آن ارتقا و حفظ و اشاعه و بسط آموزه های اصیل و الای انقلاب اسلامی برخاسته ازاسلام ناب محمدی (ص) است.
محمدیپور با تاکید بر اینکه سازمان بسیج اساتید استان گیلان در طول این سالها در حوزه شبکه سازی، تبیین و حرکت در مسیر ارتقای سطح فرهنگ اسلامی اساتید دانشگاههای استان گیلان با اقتضائات حاکم بر فضای موجود بر دانشگاه ها، تلاش کرد تا با انتقال صحیح مفاهیم بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیل به تمدن سازی نوین اسلامی را تسریع بخشد، اظهار کرد: البته دلایل درون کشوری و برون کشوری نیز تا حدودی مانع از این مطلوب شده است.
جانشین بسیج اساتید گیلان خاطر نشان کرد: امروزه به علت هجمه تمام عیار جبهه منحوس جهانی به ایران و ثمرات شوم آن در سالیان گذشته در میدان ایران، بیش از پیش لزوم اهمیت و سرمایه گذاری صحیح معنوی علمی و مادی در عرصه شبکه سازی و تمدن سازی نمایانگر می شود.
وی با اشاره به اینکه شهید چمران دانشمند فاضلی که دارای ویژگیهای برجسته است که می تواند به عنوان الگو در جامعه معرفی شود، افزود: این امر نیازمند مطالعات گسترده و مفید و پیاده سازی همه جانبه آن در تمام ابزارهای فرهنگ ساز جامعه ایران اسلامی است.
جانشین بسیج اساتید گیلان با اشاره به اینکه امروزه از معیارهای اصلی استادان بسیجی حرکت در مسیر تمدن نوین اسلامی و اجرای مجدانه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی رهبر معظم انقلاب اسلامی است، گفت: چرا که نیاز جامعه امروز ایران اسلامی تبعیت از هویت درون سرزمینی اسلامی که بر خاسته از ماهیت درونی ایران میباشد، خواهد بود.
محمدیپور با تاکید بر اینکه الگو سازی که امروزه با آن مواجه هستیم الگویی است که از ورای این فرهنگ آمده و به علت ناهمخوانی با معیارهای این هویت در کوتاه مدت و بلند مدت هویت ایران اسلامی را به چالش جدی خواهد کشانید، تاکید کرد: در این راستا نیاز است با استفاده از ماهیت محتوایی شخصیتهای بزرگی چون شهید چمران بهره برده شود و با اشاعه این الگوها از اثرات آن چالشهای قطعی ایجاد شونده در جامعه کاسته شده تا با تعلیم و اقناع سازی صحیح همگانی و تسری سازی جامعه پذیری دینی اسلامی گامی جدی در تربیت نسل آینده برداشته شود.
وی با بیان اینکه در این روند باید پروژههایی نیز تمهید شود که استادان بسیجی بایستی آنها را برخویش ملکه سازند، اظهار کرد: در مرحله نخست اساتید بسیجی باید با تلاش شبانه روزی در جهت ارتقای سطح دانش و بصیرت خویش اقدامی مثمر را به انجام برسانند و در مرحله دوم با ارتقای سطح معرفت دانشی مطلوب بتوانند در مسیر ترمیم از درون نرم زیرساخت های آموزشی ، پژوهشی و همانند آن را معیوب که زمینه ساز ایجاد جامعه امروز شده است را محیا سازند.
جانشین بسیج اساتید استان گیلان خاطرنشان کرد: استادان بسیجی باید با تلاش و ممارست فراوان سعی در تعلیم و تربیتی نسلی مبادرت ورزند که آینده حکمرانی ایران اسلامی در دستان آنان باشد که اگر این عمل تربیتی توامان با شیوه های کنونی آغشته شود نسلی تربیت خواهند شد که بایستی امیدوار به احیای سرزمین خویش در نسل آینده باشند.
انتهای پیام/