به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از ساوه ، محمد جواد عسکری رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه درمراسم آغاز عملیات اجرایی فاز دوم طرح آب رسانی به شهر ساوه و روستاهای مسیر از سدکوچری گفت: حرکت کشور در حوزه نهضت آبرسانی قابل توجه بوده است و پروژه های متعددی در سراسر کشور تعریف و در حال اجراست.
وی افزود: در حوزه ملی انتقال آب به همدان، سنندج اقدامات خوبی صورت گرفته و با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی علیه السلام در بسیاری از نقاط کشور تنش های آبی برطرف شده است.
وی تصریح کرد: در مصرف آب مورد نیاز باید فرهنگ سازی کرد تا بیش از این سفره های زیرزمینی دچار مشکل نشود و کشور با پدیده فرونشست مواجه نشود.
حجت الاسلام محمد سبزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: آبرسانی به ساوه مطالبه جدی شهروندان این شهرستان است و متاسفانه در دولت قبل پروژه با کندی پیش رفت ولی دردولت جدید شاهد اهتمام وزیر نیرو برای اجرای این پروژه بودیم ولی اختلافی با سازمان برنامه و بودجه برای نحوه تعیین پیمانکار موجب عقب افتادن کار شد.
وی افزود: به دلیل وقفه ایجاد شده در ادامه اجرای این طرح در سفر هیات دولت به استان مرکزی مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافت و امیدواریم با تخصیص کامل اعتبارات توسط پیمانکار که برنده مناقصه شد این پروژه هر چه سریعتر به سرانجام برسد.
اتابک جعفری لور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور نیز در این مراسم گفت:
برای مدیریت منابع آبی نیازمند همدلی
با توجه به تغییر اقلیم در کشور هستیم در بعضی مناطق شاهد کاهش ۶۰ درصدی منابع آبی هستیم.
باید در زمینه توزیع و مصرف آب بهتر از قبل کار کنیم، در این پروژه شهرها و ۲۷ روستای مسیر درقم و ساوه از آب شیرین بهره مند می شوند.
مخلص الائمه استاندار استان مرکزی نیز گفت:این پروژه به دلیل اهمیت آبرسانی بی نظیربوده و بزرگترین پروژه استان مرکزی است قطعابا اجرا این پروژه مشکل آب ساوه برطرف خواهد شد.
وی ادامه داد:این طرح آبرسانی به دلیل اینکه همزمان با سالروز شهادت ایشان و زادگاه این شهر بوده پیشنهاددادیم این پروژه به به نام این شهید سرافراز نامگذاری شود این اقدام ماندگار خواهد بود.
علی پوراحمد رییس حوزه آب ریز فلات مرکزی و شرق کشور گفت: رویکرد وزارت نیرو تکمیل پروژه های نیمه تمام است و امیدواریم با تامین اعتبار این پروژه زودتر به اتمام برسد.
وی افزود: وزارت نیرو به دنبال تکمیل پروژه های نیمه تمام است امیدواریم با تامین اعتبار این پروژه به زودی به اتمام برسد.
رییس حوزه آب ریز فلات مرکزی و شرق کشور گفت:دبا اجرا این پروژه ۵۰۰ هزار نفر کمبود آب شرب بلند آنها رفع خواهدشد.
وی ادامه داد: ۳ سال شاهد کم آبی در فلات مرکزی بودیم و شاهد کاهش ۳۶ سانتی متری سطح منابع زیرزمینی آب هستیم.
عزت اله آمره ای مدیر کل آب منطقه ای استان مرکزی نیز گفت: سرریز جمعیت تهران و شهرهای بزرگ در ساوه ساکن شدند و منابع آبی ساوه محدود است .
وی ادامه داد: ۱۳۰ کیلومتر طول پروژه تا ساوه است که ۳۰ کیلومتر انجام شده است و نیازمند بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل پروژه است.
مهندس مهدوی صفت معاونت فنی هلدینگ قرارگاه خاتم الانبیا بعنوان نماینده پیمانکار بیان کرد: آب مهمترین زیرساخت توسعه است و ساوه در دشت کویر مرکزی با تنش های آبی مواجه است
وی افزود: امیدواریم بتوانیم در زمان مناسب این پروژه تکمیل شود و بتوانیم با روحیه جهادی و بهره گیری از دانش روز ان شاءالله منشا اثر خیر باشیم .
مهدوی صفت یادآوری کرد: این قرارگاه اقدامات ارزشمندی در رفع بحران ها در کشور به ویژه در آبرسانی دارند امید واریم با تامین منابع مالی این پروژه در حداقل زمان به بهره برداری برسد.
انتهای پیام/