استاندار مرکزی:

پیشرفت در بستر امنیت و آرامش حاصل می‌شود

استاندار مرکزی گفت: آرامش و ثبات نسبی موجود حاصل تلاش بخشی از دولت در کنترل این ناترازی‌ها است و چنانچه این امنیت و ثبات را نداشتیم مطلقا زمینه پیشرفت در هیچ زمینه‌ای وجود نداشت.
کد خبر: ۹۵۲۲۴۰۱
|
۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۷

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ فرزاد مخلص‌الائمه استاندار مرکزی در مراسم روز اصناف که با حضور جمعی از مسئولین استانی برگزار شد، با اشاره به نقش اصناف در حفظ ثبات اقتصادی و اجتماعی گفت: اصناف به حق در این زمینه به درستی کار خود را انجام داده‌اند و بخش عمده‌ای از آرامش جامعه نتیجه همکاری اصناف است.

وی اصناف را واسط مؤثر بین مردم و دولت دانست و افزود: اصناف به عنوان بخشی از مردم این وظیفه و تعامل را به خوبی ایفا می‌کنند تا آرامش و ثبات اقتصادی و اجتماعی در جامعه حاکم شود. 

مخلص‌الائمه ادامه داد: استان مرکزی در آخرین پایش اتاق بازرگانی ایران انجام داد و در 28 مؤلفه در زمینه بهبود محیط کسب و کار که بستر اصلی حرکت اقتصادی است با اختلاف معنادار  رتبه اول را کسب کرده است.

استاندار مرکزی با بیان اینکه در استان چندین ماموریت و وظیفه از سوی مجموعه دولت هدفگذاری شده است، تصریح کرد: دولت سیزدهم آرامش و رشد اقتصادی و جبران عقب افتادگی و مهار تورم بی‌سابقه را از همان ابتدا در دستور کار خود قرار داده و توانسته موفق عمل کند.

مخلص‌الائمه دولت را در مهار ناترازی‌های انباشته در بخش‌های مختلف تولید موفق معرفی کرد و گفت: آرامش و ثبات نسبی موجود حاصل تلاش بخشی از دولت در کنترل این ناترازی‌ها است و چنانچه این امنیت و ثبات را نداشتیم مطلقا زمینه پیشرفت در هیچ زمینه‌ای وجود نداشت.

وی افزود: سال گذشته بودجه عمرانی تخصیص یافته به استان مرکزی سه هزار و 400 میلیارد تومان بود در حالی که طی سال‌های 95 تا 1400 در مجموع سه هزار و 200 میلیارد تومان بوده است و اگر اعتبارات مانند گذشته تخصیص می‌یافت باید برای افتتاح بیمارستان ولیعصر(عج) اراک همچنان سال‌ها منتظر می‌ماندیم.

استاندار مرکزی با اشاره به عزم دولت سیزدهم بر اتمام طرح‌های نیمه تمام، تصریح کرد: هم اینک ده‌ها طرح استان مانند طرح انتقال آب تفرش به شکل شبانه‌روز در حال فعالیت است تا عقب‌افتادگی‌هایی که منجر به نارضایتی و گلایه‌های اقشار مختلف جامعه شده را برطرف کنیم. 

مخلص‌الائمه اولویت‌بندی مسایل را ضروری دانست و گفت: امکان انجام همه مسایل ممکن نیست لذا بایستی اولویت‌بندی در این زمینه داشته باشیم و روابط آن‌ها را با هم بشناسیم.

وی خاطرنشان کرد: مسایل موجود شناخته شده است ولی یا اراده‌ای برای حل آن‌ها وجود نداشته یا خود باعث بروز موانع و مسایل دیگری می‌شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار