به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری روز یکشنبه در جلسهای در سپاه استان قم، ادامه داد: در خصوص نحوه اقدامات ترویجی و سلبی در حوزه عفاف و حجاب، مباحث و نظرات مختلفی در بین صاحبنظران و تصمیم گیران وجود دارد، که باید به سراغ بازدارندهترین راهکارها رفت.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید بین جرم و جزا تناسب وجود داشته باشد، اظهارداشت: برخورد و جلوگیری از بی حجابی در سطح ناوگان شخصی و عمومی و اماکن دولتی و عمومی بخشی از وضعیت ناهنجاریهای اجتماعی را کاهش میدهد.
حوادث اخیر در کمپ منافقین در آلبانی، سفرهای هیات های تجاری و سیاسی غربیها به ایران، رسیدن مجدد فروش نفت ایران به بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه و برخی شاخصهای دیگر همه حاکی از بهبود نسبی وضعیت اقتصادی است که امیدواریم بزودی تأثیر آن را بر سفره مردم شریف را هم شاهد باشیم.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیپلماسی سیاسی دولت سیزدهم، گفت: دولت در عرصه بینالمللی عملکرد و روند خوبی را دنبال میکند که بتدریج میتواند زمینه ساز بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی باشد.
ذوالنوری خاطرنشان کرد: همچنین با ترمیم روابط سیاسی با عربستان سعودی، امارات و سایر کشورهای منطقه و اسلامی، روند آزادسازی منابع ارزی و غیره در آینده اوضاع اقتصادی و معیشتی و بهبود پایه پولی مطلوبتر خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سالجاری و اهمیت مشارکت پرشور مردم در آن، گفت: دینداری و غیرت مردم همواره مسوولان را در انتخابات غافل گیر کرده است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حضور عناصر مطرح سیاسی در انتخابات پیش رو، تا روزهای پایانی و منتهی به انتخابات و بررسی کامل معادلات قابل پیشبینی نیست چرا که متغیرهای زیادی بر تصمیم آنان برای نامزدی و یا عدم نامزدی تأثیر میگذارد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در حال حاضر حدود ۷۰ طرح فوریتی و اولویت دار در دستور کار قرار دارد که باید در مدت زمان باقی مانده از عمر مجلس یازدهم مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گیرد.
وی افزود طرح عایدی بر سرمایه و خانههای خالی هم در مجلس تصویب شده است که قوانین بسیار خوبی هستند و تلاش میشود زیر ساختهای اجرای آن مانند سامانه یکپارچه اطلاعات و دادههای لازم و مورد نیاز اجرا را دولت فراهم نماید.
وی در ادامه با تبیین خطبه غدیر، عنوان کرد: «امیرالمؤمنین» لقب اعطایی و اختصاصی خداوند متعال به حضرت علی علیه السلام است و این لقب جز به وجود نورانی امام علی علیهالسلام،قابل اطلاق به هیچکدام از ائمه اطهار علیهم السلام نیست.
ذوالنوری ادامه داد: در خطبه غدیر پیامبر گرامی خدا صلوات الله علیه چندین مرتبه از حضرت علی علیه السلام بعنوان امیرالمومنبن«ع» و همچنین « امره المومنین » یعنی فرمانروای مؤمنین یاد کرده است.