به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، نماینده ولی فقیه در استان در حاشیه این رزمایش گفت: از کمیته امداد و خیرین تشکر می کنیم که به یاد نیازمندان هستند.
حجت الاسلام آل هاشم ضمن تاکید بر اهمیت رسیدگی به نیازمندان گفت: عید قربان عید بدگی است و دستگیری از محرومین، از بهترین اعمال در این روز است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی نیز در این مراسم گفت: در سطح استان برنامه ریزی برای ذبح بهداشتی ۳۰۰۰ راس گوشفند و توزیع بین مددجویان صورت گرفته است.
غلامعلی ملامهدی گفت: از صبح امروز نیز فروش و ذبح دام زنده با مشارکت خیرین جهت توزیع بین نیازمندان انجام گرفته است.
وی با قدردانی از خیرین گفت: نظارت بهداشتی بر ذبح دام توسط اکیپ دامپزشکی صورت گرفته و عوامل کشتارگاه شهرداری تبریز مشارکت فعالانه دارند.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |