۲۴ / تير / ۱۴۰۴ - 15 July 2025
22:05
کد خبر : 9524317
۲۱:۲۶

۱۴۰۲/۰۴/۱۲

برنامه‌های ویژه دهه امامت و ولایت در آذربایجان غربی با شکوه خاصی برگزار می‌شود

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: برنامه‌های ویژه دهه امامت و ولایت در آذربایجان غربی با شکوه خاصی برگزار می‌شود.

به گزارش بسیج از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام میثم فیاضی، دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر در شعبه آذربایجان غربی امروز 12 تیر در جمع‌ خبرنگاران، غدیر خم را عید تمام مذاهب، عید وحدت و همدلی عنوان کرد و بیان داشت: در آذربایجان غربی همگام با سراسر کشور برنامه‌های ویژه بزرگداشت دهه امامت و ولایت برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در آذربایجان غربی مراسم‌های ویژه این مناسبت باید با شکوه خاصی در مقایسه با سایر نقاط برگزار شود، چون در این خطه برادران و خواهرانی از اهل سنت و تشیع که همه از محبان و دوستداران اهل بیت (ع) به ویژه حضرت علی (ع) هستند، زندگی می‌کنند، پس نیاز است، به این ایام نگاه ویژه‌ای شود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی، با بیان اینکه بیش از 400 عنوان برنامه با 50 محور در سطح استان برگزار خواهد شد، ادامه داد: برپایی محفل ادبی شعرای آئینی، همایش «بانوان، پیشگامان مدافع ولایت»، برپایی راهپیمایی در روز عید سعید غدیرخم، سفره احسان امیرالمومنین(ع) به مساحت یک کیلومتر در ارومیه و شهرستان‌ها برگزار خواهد شد.

فیاضی با بیان اینکه در تکایا، مساجد، حسینیه‌ها، بقاع متبرکه، امامزاده‌ها و ... برنامه‌های متنوعی برگزار خواهد شد، گفت: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های برنامه‌های این ایام مردمی بودن آن است، به‌صورتی که با حضور جوانان و با مشارکت هیئت‌های مذهبی و بسیجیان برنامه‌های متنوعی برگزار می‌‌شود تا خانواده‌ها در محیط معنوی و معرفتی حضور پیدا کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید