۰۵ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 25 April 2025
20:39
کد خبر : 9525618
۱۰:۲۴

۱۴۰۲/۰۴/۱۸
امام جمعه موقت میانه:

ولایت پذیری و ولایت مداری، تنها راه نجات بشریت است

تبریز- امام جمعه موقت میانه در گردهمایی فرهنگ نهادی کارکنان سپاه میانه با بیان اینکه همه افراد، تحت سرپرستی ولی زمان هستند، گفت: ولایت پذیری و ولایت مداری، تنها راه نجات بشریت است.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام سعید سلیمی ضمن تبریک اعیاد دهه امامت و ولایت، ولایت فقیه را تجلی و امتدادی از ولایت معصومین(ع) دانسته و  افزود: ولایت، محور و اصل است و هر کس، پا جای پای ولایت بگذارد، هدایت می شود و هر کس جلوتر از ولایت یا عقب تر از او حرکت کند، گمراه خواهد شد.

وی بصیرت، اطاعت و صبر را ۳ شاخصه ولایت مداری و ولایت پذیری عنوان کرد و اظهار داشت: صبر کلید واژه ای برای رضایت از خواست الهی است.

   حجت‌الاسلام سلیمی بصیرت را نگاه عقلانی و متفکرانه و عبور از ظاهر به باطن، معنا کرد و از تقوا، زهد به دنیا، آینده نگری، عبرت آموزی و تفکر به عنوان ملزومات دستیابی به شاخصه بصیرت یاد کرد و افزود: تفکر، اصلی ترین سرمایه بصیرت است و انسان را از مرحله نظر خارج کرده و به مرحله بصر، وارد می کند.

   وی با توصیه بر نماز اول وقت، انس با قرآن، دعا و نهج البلاغه برای ایجاد تحول درونی؛ تذلل، خضوع و خشوع در برابر حق، و قدرت و صلابت در برابر دشمن و استکبار را از مهمترین خصوصیات ائمه اطهار(ع) و پیروان راستین آن ها دانست.

   گردهمایی تبیینی ترویجی فرهنگ نهادی با موضوع ولایت مداری در بین کارکنان سپاه میانه برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید