تولید بیش از ۱۰ هزار تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان امروز در نشست وبیناری قرارگاه مرکزی امنیت غذایی کشور گفت: از ابتدای امسال تاکنون با ۵ میلیون و ۴۰۰ قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان، بیش از ۱۰ هزار و ۶۶ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از زاهدان، سید محمدرضا سید حسینی افزود: از سال گذشته تاکنون با اجرای طرح توسعه واحدهای مرغداری ، ۲ میلیون قطعه به ظرفیت جوجه ریزی در هردوره واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان افزوده گردید.
وی تصریح کرد: ان شاالله با رفع مشکل تأمین نهادههای دامی میزان جوجهریزی در واحدهای مرغداری جهش قابلتوجهی خواهد داشت.
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار