۰۳ / تير / ۱۴۰۴ - 24 June 2025
14:17
کد خبر : 9528543
۰۹:۳۸

۱۴۰۲/۰۴/۳۱

صنعتگران انسان‌های فداکاری هستند که در زمینه اقتصاد و اشتغال جوانان کشور همواره تلاش می‌کنند.

مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات استان آذربایجان شرقی در بازدید از شرکت پمپیران بیان کردند صنعتگران انسان‌های فداکاری هستند که در زمینه اقتصاد و اشتغال جوانان کشور همواره تلاش می‌کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور ،مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات استان آذربایجان شرقی  در بازدید از شرکت پمپیران با بیان اینکه صنعتگران انسان‌های فداکاری هستند که در زمینه اقتصاد و اشتغال جوانان کشور همواره تلاش می‌کنند.

وی افزود: اقتصاد کشور وابسته به تولید است؛ اگر تولید کننده مواد اولیه را تامین کند و موانع تولید برای صنعتگران رفع شود، اشتغال زایی و اقتصاد در کشور رونق می‌یابد.

تقی پور در ادامه گفت: کمک به حل مشکل واحدهای تولیدی و تجاری و شتاب‌بخشی به احیای واحدهای تولیدی آذربایجان شرقی، جزو سیاستها و برنامه های اصلی این سازمان می باشد که در ستاد تسهیل و رفع موانع استانی سعی بر آن داریم تا به این توسعه شتاب ببخشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید