وی با بیان اینکه با اجرای این میزان پروژه تحول و تغییرات خاصی در شهرکهای صنعتی استان ایجاد می کند افزود: وظیفه اصلی شرکت شهرکهای صنعتی، ایجاد بسترهای لازم برای تامین زیرساخت مورد نیاز فعالان اقتصادی و جذب سرمایه گذار در این فضاها است.
مهدی پور در ادامه حمایت از توسعه بازار را از دیگر کارهای مهم برای بنگاههای صنعتی به منظور حضور در نمایشگاههای داخلی و خارجی برشمرد و گفت: در سال گذشته ۱۹۷ واحد صنعتی تولیدی خوزستان در ۲۲ نمایشگاه داخلی شرکت کردند و سه واحد صنعتی نیز موفق شدند در نمایشگاههای خارجی حضور یابند.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی خوزستان گفت: حمایت از بنگاهها برای رفع نیازهای فناورانه، شناسایی واحدهای مستعد دانش بنیان، عارضه یابی واحدهای صنعتی و کلینیک کسب و کار بخشی از خدمات مشاورهای و حمایتی به واحدهای صنعتی در شهرکها است که به آنها برای توسعه و ایجاد بهره وری در تولید کمک می کند.
تفاهمنامه سه جانبه برای تامین زیرساخت شهرکهای صنعتی خوزستان
وی در ادامه به تفاهم نامه سه جانبه بین شرکت برق منطقهای، شرکت شهرکهای صنعتی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان اشاره کرد و گفت: زیباسازی و بهبود فضای شهرکها و تامین آب، برق، گاز و خدمات مخابراتی و سایر امکانات زیرساختی در اولویت اصلی این تفاهم نامه قرار دارد که بر اساس ضرورت به مرحله اجرا در خواهند آمد.
وی به تامین برق شهرک های صنعتی اشاره کرد و افزود: هم اکنون ۲۵۰ مگاوات برق در قالب ساخت سه پست برق با مبلغ هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در شهرکهای صنعتی شماره پنج اهواز، اندیمشک و مربچه رامهرمز در حال اجرا است که با بهره برداری از آنها تامین برق شهرکهای یاد شده به شرایط مطلوبی خواهد رسید.
کمبود برخی زیرساختها قابل انکار نیست
مهدی پور افزود: احیا و بهره برداری از چاههای آب رهاشده در شهرکهای صنعتی در دستور کار قرار دارد که با احیای آنها، مشکل تامین آب مورد نیاز واحدهای تولیدی به ویژه در فصل تابستان رفع میشود.
وی همچنین با بیان اینکه در بعضی از شهرکها و نواحی صنعتی کمبود برخی زیرساختها قابل انکار نیست گفت: در بعضی از شهرکها و نواحی صنعتی مشکلاتی در زیر ساختها وجود دارد ، ولی با هدف گذاری و برنامه ریزیهای انجام شده تلاش داریم تا دریک دورهی ۲ ساله این مشکلات رفع شود و تولید کنندگان شرایط بهتری را برای فعالیت داشته باشند.
امضای تفاهم نامه برای کاهش تعرفه ساختمان سازی در شهرکهای صنعتی خوزستان
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی خوزستان در ادامه به امضای تفاهم نامهای با سازمان نظام مهندسی استان اشاره کرد و گفت: براساس این تفاهم نامه مقرر شد که تعرفه ۳۰ درصدی مربوط به ساخت ساختمانهای فلزی به عنوان تعرفه سازههای صنعتی در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر این میزان تعرفه به ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش یافته وشرکت شهرکهای صنعتی استان تلاش دارد تا هزینههای سرمایه گذاری را در بخش های مختلف کاهش دهد.
مهدی پور با بیان اینکه هزینه تامین زمین ۲ تا سه درصد هزینه سرمایه گذاری را شامل میشود اظهار کرد: هزینههای مربوط به نظام مهندسی و اشترکهای آب، برق و گاز جزئی از سرمایه گذاری هستند، و فعالان اقتصادی باید تمامی هزینههای ایجاد کسب و کار تولیدی را برآورد کند تا در بلند مدت دچار ضرر و زیان نشود.
در خوزستان ۷۳ شهرک و ناحیه صنعتی وجود دارد.