۰۲ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 22 April 2025
21:18
کد خبر : 9530288
۰۸:۰۹

۱۴۰۲/۰۵/۰۸

آیین شام غریبان در گتوند برگزار شد

مردم عاشورایی گتوند پس از یک دهه سینه زنی و زنجیرزنی ، آیین شام غریبان شهدای کربلا را جمعه شب در فضایی آکنده از حزن و اندوه برگزار کردند.

حجت الاسلام محمود عسکری در گفتگو با خبرنگار بسیج گتوندگفت: بسیاری از دلدادگان عاشورای حسینی با روشن کردن شمع ، تعزیه گردانی و برپایی آیین ماتم و عزاداری به یاد مظلومیت زینب کبری در صحرای کربلا برسر و سینه زدند.

 

وی برپایی آیین های مقتل خوانی به یاد شهدای کربلا، اجرای تعزیه و نمایش جلوه هابی از مصایب شام غریبان عاشورا واهل بیت امام حسین (ع) با استقبال عاشقان ثارالله همراه بود.

عسکری هیات های مذهبی شهرستان در دهه اول محرم در گتوند آیین های عزاداری و سوگواری سرور و سالار شهیدان کربلا را با شکوه وصف ناپذیر برگزار می‌کنند.

 

مسئول دفترنمایندگی ناحیه مقاومت بسیج گتوندگفت : آیین سوگواری عاشورای حسینی امسال پررنگتر از هر سال بویژه در کنار گلزارهای شهدای شهرجنت مکان برگزار شد.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید