به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، علی دهقانی در کارگروه اقتصاد مقاومتی دادگستری که با حضور جمعی از صاحبان واحدهای تولیدی در استان تشکیل شد بیان کرد: اگر در یک پروژه تولیدی و اقتصادی مشکلات و موانعی وجود دارد، باید اصلاحات اساسی در اسرع وقت از سوی دستگاههای متولی انجام و موانع از سر راه تولید برداشته شود تا با توسعه اشتغال و تولید، ضمن کمک به مهار تورم، از بروز آسیبهای اجتماعی و جرائم ناشی از بیکاری در جامعه، پیشگیری شود.
حمایت قضایی برای رونق تولید در واحدهای صنعتی خوزستان
وی گفت: استان خوزستان از ظرفیتهای مناسبی برای اشتغال و تولید برخوردار است و چنانچه میان مدیران استان توافق و وحدت نظر وجود داشته باشد، میتوان با تعامل و همکاری موانع بر سر راه رشد تولید در استان رفع شود و از توقف فعالیت واحدهای تولیدی نیمه تعطیل جلوگیری و واحدهای تعطیل را احیا کرد.
رییس کل دادگستری خوزستان گفت: انتظار مردم استان نیز این است که نهادهای دولتی با وحدت نظر و کار مدبرانه برای پیشرفت و توسعه استان گام بردارند و این کارگروه نیز در همین راستا اقدامات قابل توجهی را در استان خوزستان انجام داده است.
دهقانی با تاکید بر ضرورت رعایت ضوابط و مقررات زیست محیطی در طرحهای اقتصادی و حمایت بانکها در اعطای تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی استان افزود: مدیران دستگاههای متولی تا با نگاه کارشناسانه و تخصصی و نظارت مستمر، مانع از تعطیلی پروژههای اقتصادی و سرمایهگذاری در استان شوند تا سرمایهداران به سرمایهگذاری در استان، تشویق شوند.
رییس کل دادگستری خوزستان گفت: در راستای حمایت از تولید، معضلات شرکت سیلوی مهر جویان نصر خوزستان در ستاد اقتصاد مقاومتی استان طرح و حمایت همه جانبه از این مجموعه انجام شد.
وی ادامه داد: پس از خسارتی که بر اثر سیل سال ۱۳۹۸ به این مجموعه تحمیل شد، سهمیه نگهداری گندم این مجموعه از سوی اداره غله استان قطع و ۱۴ نفر از کارکنان این مجموعه از کار بیکار شدند.
رییس ستاد اقتصاد مقاومتی استان خوزستان گفت: با طرح مشکل این مجموعه در این ستاد و پس از برگزاری جلسات متعدد، بنا شد مجوز ادامه فعالیت این مجموعه داده شود تا بتواند با آغاز به کار بدهی خود را پرداخت کند، اکنون این مجموعه توانسته سهمیه جدید اخذ کرده و مشغول به فعالیت شود.
حسن ودای پور رئیس هیئت مدیره شرکت سیلوی مهر جویان نصر خوزستان نیز در این خصوص، گفت: در سال ۱۳۹۸ بر اثر وقوع سیل در استان مقدار زیادی آب وارد کندوهای این سیلو شد و خسارت میلیاردی به این مجموعه وارد شد.
وی ادامه داد: باتوجه به خسارتی که مجموعه متحمل شده بود، به مدت سه سال از سوی شرکت غله مجوز فعالیت صادر نشد و پس از سه سال بحث و بررسی مجبور شدیم از طریق قانونی موضوع را پیگیری کنیم و نتیجه بر این شد که شرکت بیمه پیگیر خسارت اینمجموعه شود و شرکت غله نیز ۲ سال به شرکت مهلت بدهد تا بتوانیم فعالیت کنیم و بدهیهای خود را پرداخت کنیم.
ودای پور گفت: فعالیت نداشتن مجموعه ما به چهار سال رسیده بود و با برگزاری جلسات این ستاد با حضور دادستان مرکز استان، مشکلات بررسی شد.
رییس هیات مدیره شرکت سیلوی مهر جویان نصر خوزستان ادامه داد: دادستان مرکز استان باتوجه به حجم بالای خسارت وارد شده به این مجموعه و با توجه به اینکه این سیلوها مکانیزه و استاندارد هستند پیشنهاد دادند که تعداد کارکنان این مجموعه افزایش یابد و از ۱۴ نفر به ۲۰ نفر افزایش پیدا کرد.
وی گفت: با حمایتهای ستاد اقتصاد مقاومتی استان مجموعه توانست پس از چهار سال وقفه ابتدا شروع به فعالیت کند و در این راستا نیروی کار خود را نیز افزایش دهد و بدهی ۸۰ میلیارد ریالی خود را بدون اقساط تسویه کند که تمام این موفقیتها را مدیون دادگستری استان خوزستان هستیم.
این مجموعه سیلو در شهرستان باوی و نزدیکی اهواز واقع شده که حجم این سیلوها نزدیک به ۴۰ هزار تن شامل ۲۲ هزار تن در کندو و ۱۸هزارتن در محوطه روباز است و هر ساله در اردیبهشت ماه گندم به طور مستقیم از کشاورز خریداری شده و تا بهمن ماه به طور متناوب به همه کارخانههای استان و خارج استان همچون تهران کرج ارسال میشود.
در خوزستان ۲ هزار واحد تولیدی وجود دارد که از این تعداد ۴۰۰ واحد به صورت نیمه فعال و یا راکد هستند.