هنرمندان شهرستانی را دریابید / با مافیا در عرصه فرهنگ و هنر برخورد کنید
این هنرمند بسیجی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج گفت: حدود ۱۵ سال است که در بخش فیلمنامهنویسی، انمیشینسازی، عروسکسازی، آرم و پوستر و طراحی جلد کتاب فعال هستم و تاکنون افتخاراتی در بخش ملی و استانی داشتهام از جمله:
- نفر دوم فیلمنامه سومین جشنواره ملی رسام خوزستان
- تقدیراز فیلمنامه نخستین جشنواره انسان تمام تهران
- برگزیدهی فیلمنامه جشنواره استانی درنای اردبیل
- تقدیر از داستان جشنواره عباس زمان مشگین شهر
- تقدیراز پوستر جشنواره عباس زمان مشگین شهر
- فرنخست عروسک سازی دومین جشنواره کالاهای فرهنگی اردبیل
- برگزیده نخستین جشنواره انیمیشن رضوی گرگان
وی که دارای مدرک کارشناسی گرافیک و متولد سال ۱۳۵۸ در اردبیل است تصریح کرد: با وجود کسب عناوین بالا، و با اینکه بیشتر کارهایم جزء برگزیدههاست، اما در نهایت، بیشترآنها انتخاب نمیشوند و تاکنون ۴۰ تا ۵۰ فیلمنامه و طرح فیلمنامه نوشتهام، ولی تا به امروز به علت نبود گروه واحد یا نبود حمایت و تجهیزات مناسب و به نوعی وجود مافیا نتوانستم بیشتر آنها را به سرانجام برسانم. در نهایت تصمیم گرفتم فیلمنامهها را تا حدودی با کمک خانواده بخصوص دخترم که تازه شروع به کار کرده است جلو ببرم، ولی در زمینه تامین لوازم به مشکل خوردم و فعالیتهایمان کند شد. بعضی از موارد تا مراحل پیش تولید هم پیش رفت، اما نهایت متوقف شد و حتی برای چاپ هم کسی از ما حمایت نکرد.
این عضو سازمان بسیج هنرمندان با اشاره به اینکه حدود ۴۰ فیلمنامه کوتاه صامت تولید کرده است افزود: به گمانم بیشترین فیلمنامه کوتاه صامت را دارم که یک حد نصاب در این زمینه است که این حجم کار جا دارد با حمایت مسئولان مربوطه به سرانجام مناسبی برسد.
وی همچنین درباره مشکل بیمهی هنرمندان میگوید: بعد از حدود ۲۰ سال پیگیری، سال ۱۳۹۹ بیمه شدم و پس از حدود ۳ سال پرداخت بیمه، برای تمدید دوباره آن یعنی هر سه سال یکبار به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراجعه کردم که به علت مشکلاتی از جمله رفت و آمدهای بیدلیل حدود ۴ ماه بیمه من به حالت تعلیق در آمد و با ارائهی چند مدرک هنر و لوح و کتاب در نهایت با سختی موفق به برقراری مجدد بیمه شدم که این گونه موارد در شان هنرمندان نیست.
جعفری زاده همچنین گفت: کلی فکر و ایده اجرایی برای زیبا سازی شهر، موارد کاربردی و تحقیقاتی در جامعه دارم که دوست دارم آن را در اختیار سازمانها و نهادهای مربوطه قرار دهم تا از آنها استفاده مطلوبی در جامعه شود.
این هنرمند اردبیلی درباره رشته عروسکسازی نیز افزود: تاکنون حدود ۲۰ عروسک تولید کرده است که برای هرکدام از ۲ تا ۷ روز زمان سپری کرده است و البته بیشتر آنها، سفارشی بوده است.
زهرا جعفری زاده که همسرش بازنشسته و دارای یک دانشجوی دختر شاغل در رشته کارشناسی آب و یک پسر دانش آموز در کلاس هفتم میباشد در پایان گفتگو تصریح کرد: با وجود مشکلات، اما افرادی که میخواهند در این گونه فعالیتهای هنری و فرهنگی ورود کنند ابتدا ببینند آیا استعداد و علاقه این کار را دارند بعد وارد این گونه رشتهها و فعالیتها شوند.