۲۱ / اسفند / ۱۴۰۳ - 11 March 2025
20:35
۱۱:۰۶

۱۴۰۲/۰۵/۲۲

پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس دوازدهم در اردبیل به ۶۴۳ نفر رسید

اردبیل- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: تا پایان وقت امروز ۶۴۳ نفر از حوزه‌های انتخابیه استان اردبیل در پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس دوازدهم شرکت کردند.

پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس دوازدهم در اردبیل به ۶۴۳ نفر رسید

رضا قاسمیان در گفت‌و گو با خبرگذاری بسیج، اظهار کرد: از حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین ۳۱۲ نفر از ۱۶ مرداد تا امروز پیش ثبت‌نام خود را انجام دادند که از این رقم ۲۸۶ نفر مرد و ۲۶ نفر زن هستند.

وی تصریح کرد: از حوزه انتخابیه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز ۱۱۱ نفر آمادگی خود را برای حضور در مجلس دوازدهم اعلام کردند که ۱۰۵ نفر مرد و ۶ نفر را نیز زنان شامل می‌شوند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل پیش ثبت‌نام کاندیداهای مجلس دوازدهم از حوزه انتخابیه گرمی و انگوت را نیز یادآور شد و گفت: از این حوزه انتخابیه نیز ۵۴ نفر ثبت‌نام کردند که ۵۱ نفر مرد و سه نفر زن هستند.

قاسمیان افزود: در حوزه انتخابیه مشگین‌شهر ۸۴ نفر در پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس دوازدهم اعلام آمادگی کردند که از این تعداد ۸۱ نفر مرد و سه نفر نیز زنان هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در جنوب استان اردبیل و از حوزه انتخابیه خلخال و کوثر نیز شاهد حضور ۸۲ کاندیدا هستیم که ۶۷ نفر از آنها مرد و ۱۵ نفر نیز شامل بانوان کاندید هستند.

قاسمیان با بیان اینکه امسال برخلاف تبلیغات منفی دشمنان شاهد حضور گسترده و پررنگ ملت ایران در انتخابات مجلس خواهیم بود، اضافه کرد: دشمن از ماه‌ها پیش با تئوری‌های متعدد سعی به انحراف کشیدن فعالیت‌های اجتماعی در داخل ایران دارد اما غافل از آن است که مردم ایران حماسه‌سازان روز قدس، ۲۲ بهمن و ۹ دی هستند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر از ۶۴۳ کاندیدایی که تاکنون در مرحله پیش ثبت‌نام حضور یافته‌اند، ۴۹۰ نفر مرد و ۵۳ نفر زن هستند، بیان کرد: حضور گسترده بانوان در این دوره از کاندیداتوری مجلس شورای اسلامی نشان از اعتلای جایگاه این قشر پاک‌اندیش در انقلاب اسلامی است.

قاسمیان به مدارک تحصیلی شرکت‌کنندگان نیز اشاره کرد و ادامه داد: از ۶۴۳ نفر ثبت‌نامی ۴۴۵ نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد، ۱۰۹ نفر دکترا، ۱۱ نفر با تحصیلات حوزوی، ۷۸ نفر سایر مدارک تحصیلی و ۱۵ نفر نیز شامل ماده ۲۹ هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل تعداد ایثارگران را نیز ۹۸ نفر اعلام کرد و گفت: ۲ نفر از این شرکت‌کنندگان بالای ۷۰ سال، ۲۲ نفر دارای سن شناسنامه‌ای ۶۰ الی ۷۰ سال، ۱۳۵ نفر ۵۰ الی ۶۰ سال، ۲۴۷ نفر ۴۰ الی ۵۰ سال و ۲۳۷ نفر نیز ۳۰ الی ۴۰ سال هستند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید