به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، مهدی صادقی، بهرام کرامت و حسین حسینزاده به ترتیب عناوین اول تا سوم این دوره از مسابقات در رشته اذان را کسب کردند.
در رشته حفظ ۵ جزء یوسف راثی، علی زارع و در رشته حفظ ۱۰ جزء قرآن سیدرضا ساداتی، مهدی ستاری و حمید احبی مایان، به عنوان نفرات منتخب معرفی شدند.
در رشته حفظ ۲۰ جزء محمدتقی اصدقی، توحید تقوی و علی کشیزاده و در رشته حفظ کل قرآن کریم وحید غفراننیا، میلاد عاشقی، اکبر قنبری توانستند منخبین این دوره از مسابقات باشند.
وی نفرات اول تا سوم رشته قرائت ترتیل نیز امیر حسین عظیمیپور، امین صلاح ور و محمدمهدی حسنزاده اعلام کرد که به ترتیب رتبههای اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
محمدحسین نقیزاده، وحید حسنزاده و سعید جباری نیز به عنوان نفرات اول تا سوم رشته قرائت تحقیق شناخته شدند.