خبرهای داغ:

درخشش ۱۰ عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان

شاهرود_ براساس نتایج پایگاه موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، برمبنای یافته‌های علمی نمایه شده در پایگاه اسکوپوس در بازه‌ی زمانی ۲۰۲۱-۱۹۹۶، ۱۰ عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در زمره‌ی پژوهشگران پر استناد ۲ درصد برتر جهان قرار گرفتند.
کد خبر: ۹۵۳۳۹۷۵
|
۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۶

درخشش ۱۰ عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهانبه گزارش خبرگزاری بسیج، آقایان دکتر محمد حسین احمدی و دکتر علی اکبر ملکی (دانشکده مهندسی مکانیک)، دکتر ماشاءالله رضا کاظمی (دانشکده مهندسی شیمی و مواد)، دکتر محمد مهدی فاتح و دکتر علیرضا الفی (دانشکده مهندسی برق)، دکتر حمید حسن پور (دانشگده مهندسی کامپیوتر)، دکتر محمد عطائی و دکتر اصغر عزیزی (دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک)، دکتر حسن حسن آبادی (دانشکده فیزیک و مهندسی هسته‌ای) و دکتر علیرضا ناظمی (دانشکده علوم ریاضی) ده عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود هستند که در این رتبه بندی بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته اند.
بر پایه آخرین یافته‌های پروژه مشترک الزویر و گروهی از پژوهشگران دانشگاه استنفورد که به «فهرست دانشگاه استنفورد» معروف شده است انجام می‌شود. این گروه در چند سال اخیر، با تحلیل داده‌های پایگاه اسکوپس بر اساس روش شناسی ویژه ای، اقدام به شناسایی و ارائه فهرستی از پژوهشگران پراستناد برتر جهان در یک پایگاه مطالعاتی کرده اند. روش شناسی ابداع شده، مبتنی بر مجموعه‌ای از سنجه‌های استنادی استاندارد شده برای ارزیابی تاثیر استنادی پژوهشگران در رشته‌ها و حوزه‌های علمی مختلف است. آنان با ترکیب این سنجه ها، شاخصی به نام «شاخص استنادی مرکب» را ابداع و در مقاله سال ۲۰۱۶ خود معرفی و محاسبه کرده اند. این شاخص مبتنی بر تعداد استنادات دریافتی، جایگاه (الگوی هم –نویسندگی) و شاخص هرش نویسندگان می‌باشد.
تازه‌ترین بروزرسانی این پایگاه در آبان ماه ۱۴۰۱ منتشر شده است. این فهرست، عملکرد استنادی نویسندگان را به ازای برونداد‌های پژوهشی منتشر شده آنان در بازه زمانی ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۱ در ۲۲ حوزه موضوعی اصلی و ۱۷۴ حوزه فرعی تحلیل کرده و بر این اساس نویسندگانی را که در زمره پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان قرار گرفته اند معرفی کرده است. شایان یادآوری است این پایگاه در هر نسخه، دو فهرست از پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان را منتشر می‌نماید. تفاوت این دو فهرست در بازه زمانی استناد‌های تحلیل شده است: در یکی از فهرست‌های اعلام شده، بازه زمانی استناد‌های دریافتی یک ساله است و در فهرست دیگر، بازه زمانی استناد‌های دریافتی از سال ۱۹۹۶ به بعد در نظر گرفته می‌شود.

درخشش ۱۰ عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار