به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، سردار" حیدر سوسنی" در گفتگو با جمعی از خبرنگاران در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: روز گذشته در پی اخبار و اطلاعات واصله و کنترل و رصد قاچاقچیان مبنی بر قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیر مجاز موضوع به صورت ویژه در دستور کار، مأموران انتظامی دیلم قرار گرفت.
وی افزود: ماموران در اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز، در محورهای خاکی بندر دیلم منتهی به استان همجوار موفق به توقیف دو دستگاه خودروی حامل انواع لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق شدند.
سردار سوسنی تصریح کرد: ارزش ریالی کالاهای کشف شده برابر اعلام کارشناسان، مبلغ ۶ میلیارد ریال برآورد شده است که در این راستا دو نفر دستگیر شده به همراه پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.
فرمانده انتظامی استان بوشهرخاطرنشان کرد: قاچاق کالا خصوصا کالاهای سلامت محور که امنیت و سلامت جامعه را به خطر میاندازد خط قرمز پلیس بوده و پلیس با حضور فعال و هوشمندانه در سطح جامعه اجازه فعالیت به سودجویان و هنجار شکنان را نخواهد داد.
انتهای پیام/