به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل،معاون سرمایهگذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل روز سهشنبه در جلسه کارگروه گردشگری خلخال گفت: تا قبل از واگذاری پروژه به سرمایهگذار جدید، پروژه پل معلق خلخال فقط چهار درصد پیشرفت فیزیکی داشت و پس از واگذاری هم سرمایهگذار جدید اقدام خاصی برای ادامه این پروژه مهم گردشگری انجام نداده است.
نگار سریعالاطلاق اضافه کرد: سرمایهگذار قبلی طرح این پروژه را با عجله و بدون اخذ مجوز احداث آغاز کرد و این وضعیت باعث شد پروژه عملا پیشرفتی نداشته باشد. سرمایهگذار جدید هم تاکنون نتوانسته به تعهدات خود در این پروژه عمل کند.
سریع الاطلاق با بیان اینکه سرمایهگذار متعهد به شروع عملیات اجرایی فاز اول پروژه از اردیبهشت ماه امسال شده بود ، گفت: این در حالی است که هنوز کارهای اداری این پروژه در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تمام نشده و همچنان منتظر دریافت اطلاعات و مستندات از سرمایهگذار برای ارائه به وزارتخانه و صدور موافقت اصولی پل معلق خلخال هستیم.