۰۳ / تير / ۱۴۰۴ - 24 June 2025
21:53
کد خبر : 9538057
۰۰:۰۱

۱۴۰۲/۰۶/۱۸
مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی:

مدیریت جهادی و پیگیری مطالبات رهبری اهم اقدامات حوزه نمایندگی جهاد

تبریز- مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مدیریت جهادی، تربیت نیروی در تراز انقلاب اسلامی، مشارکت مردمی و پیگیری مطالبات رهبری از بخش کشاورزی از مهم‌ترین اقدامات دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام‌ مجید نجفی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: «مردمی بودن» یکی از شعارهایی بود که مجموعه دولت سیزدهم قبل از روی کار آمدن مطرح می‌کرد و تداعی‌کننده شعاری بود که در سال‌های اول انقلاب در نهاد مقدس جهاد سازندگی داده ‌شده بود.

وی ادامه داد: وقتی در اول انقلاب به‌ فرمان معمار کبیر انقلاب اسلامی جهاد سازندگی شکل گرفت، محوری‌ترین شعار آن در کنار سایر اهداف اصولی و اساسی بحث مردمی بودن (مشارکت مردمی)این نهاد مقدس بود و این تشابه نشان می‌دهد تلفیق خاصی بین دولت سیزدهم و شعارهای جهاد سازندگی به فرمان حضرت امام (ره) وجود دارد..

حجت الاسلام نجفی رمز موفقیت جهاد سازندگی را در چهار محور اساسی دانست و ادامه داد: ولایت‌پذیری، اخلاص و عبودیت در عمل، مردمی بودن و مدیریت جهادی و تربیت نیروی در تراز انقلاب بود.که این 4 شاخص در دولت مردمی نیز می‌تواند به‌ عنوان پایه و اساس موفقیت دولت ایفای نقش کند.

وی افزود: مردمی بودن و مشارکت مردم یکی از نقاط قوت جهاد سازندگی در حوزه‌های مختلف از قبیل راه‌سازی، پل‌سازی،پروژه های عمرانی، کشاورزی و دیگر عرصه‌های تولید بود. و این روحیه (مردمی بودن) حتی در ستاد پشتیبانی جنگ نیز که توسط نهاد مقدس جهاد سازندگی صورت می‌گرفت، به‌وضوح دیده می‌شد.

حجت الاسلام نجفی ادامه داد: حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز در راستای احیاء روحیه جهادی با استفاده از ظرفیتهای درون سازمانی و برون سازمانی و رویکرد ‌برنامه‌های ابلاغی در قالب تحول آفرینی با مشارکت بهره برداران و کشاورزان در استان به اجرا خواهد گذاشت.

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: یکی از شعارهای رئیس‌جمهور محترم در بدو تشکیل دولت ؛ احیاء جهاد سازندگی بود که حتی در این راستا یک کارگروهی اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی تشکیل دادند و هدفشان احیاء روحیه جهادی خدمت به مردم و خدمات توام با اخلاص جهاد گرانی بود که با جان و دل و شبانه روزی در راه اعتلاء و در پیشرفت و آبادانی کشور تلاش نمودند .

وی ادامه داد: حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز در راستای گفتمان «رسم جهاد» ترویج روحیه جهادی و تربیت نیروی در تراز انقلاب است که در این زمینه مباحث محتوایی، آموزشی، تبلیغی برای همکاران و تشکل‌های بخش کشاورزی و بهره برداران و کشاورزان را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

حجت‌الاسلام‌ نجفی ارتباط مستقیم و مستمر مسئولین بخش کشاورزی با بهره‌برداران و کشاورزان را یکی از اقدامات مثبت انجام ‌شده در این دولت دانست و افزود: با این ارتباط دغدغه‌ها و مشکلات کشاورزان و بهره‌برداران بعنوان پیشروان امنیت غذایی به سهولت حل شده و موانع موجود در تحقق امنیت غذایی از بین می رود.

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تشکیل اتاق فکر در تحقق منویات مقام معظم رهبری در بخش کشاورزی با متولیان و اندیشمندان بخش کشاورزی و همچنین بهره ‌برداران و کشاورزان پیشرو را در راستای مطالبات رهبر انقلاب از بخش کشاورزی از دیگر اقدامات حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان عنوان کرده و ادامه داد: این مطالبات در قالب سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در بخش کشاورزی، و مطالبات رهبری در حوزه آب و امنیت غذایی، اصل ۴۴ قانون اساسی، اقتصاد مقاومتی و..... است و بصورت مستمر تا عملیاتی شدن منویات رهبری در حوزه کشاورزی ادامه خواهد داشت.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید