خبرهای داغ:
الگو باشیم؛

رونق صنایع تبدیلی در کهگیلویه و بویراحمد با حمایت بسیج سازندگی/ اشتغالزایی بانوی سی سختی برای ۱۵ نفر

بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد با اعطای تسهیلات اشتغالزایی زمینه را برای رونق صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات باغی و کشاورزی فراهم کرده است.
کد خبر: ۹۵۳۸۶۵۸
|
۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از یاسوج؛ شهرسی سخت در فاصله ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد و در میان کوه‌های سربه فلک کشیده زاگرس قرار گرفته است. اراده مردمان این دیار به استواری دنا و همتشان به بلندای قله حوض دال است. سی سخت مهد فرهنگ و ادب، مهد مردمان سخت کوشی است که با ایجاد باغات مختلف انگور، سیب، هلو، گیلاس و ... به یکی از قطب‌های تولید میوه در استان کهگیلویه و بویراحمد تبدیل شده است.

با توجه به عرضه مستقیم میوه به بازار مصرف در فصول برداشت میوه، وجود صنایع تبدیلی در این شهرستان به شدت احساس می‌شد، هم اکنون با همت ساکنین این شهر و حمایت بسیج سازندگی کارگاه‌های تولید میوه خشک به منظور بهره وری بهتر از محصولات باغی و همچنین ایجاد اشتغال پایدار تأسیس شده اند.

یکی از این طرح‌ها کارگاه تولید میوه خشک (پریکه) با مدیریت خانم مینا رهنما، بانوی کارآفرین ساکن شهر سی سخت است که توانسته با بهره مندی از تسهیلات اشتغالزایی (تبصره ۱۶) اقتصاد مقاومتی برای ۱۵ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کند.

خانم رهنما که دانش آموخته مهندسی مکانیک است هدف از راه اندازی این طرح را علاقمه مندی به بازار کار عنوان می‌کند و می‌گوید: به دلیل شرایط اقلیمی شهر سی سخت و وفور نعمت، از قدیم الایام ساکنین این شهر اقدام به خشک کردن میوه به صورت سنتی می‌کردند و من هم از ۷ سال پیش به همراه خانواده به کار تولید و بسته بندی میوه و سبزیجات خشک مشغول بودم و به دلیل علاقمندی به این شغل به فکر توسعه آن از سنتی به صنعتی افتادم تا علاوه بر کسب درآمد زمینه اشتغال چند نفر را هم فراهم کنم.

این بانوی کارآفرین با اشاره به بازار فروش محصولات خود گفت: در حال حاضر محصول تولید شده در کارگاه پس از بسته بندی به استان‌های خوزستان، فارس، گیلان، بوشهر و بندرعباس صادر می‌شود و برنامه ریزی برای صادرات به استان‌های اصفهان و تهران نیز صورت گرفته است.

خانم رهنما در مورد عدم تطابق رشته تحصیلی و شغل کنونی خود چنین توضیح می‌دهد: با داشتن مدرک تحصیلی لیسانس مکانیک و علی رغم قبولی در مقطع کارشناسی ارشد، ورود به بازار کار را بر تحصیل ترجیه دادم و الحمدلله در حال حاضر بین ۷ تا ۱۵ نفر به صورت متغیر و با توجه به فصول برداشت میوه در این واحد صنعتی مشغول به کار هستند که این آمار جدا از آمار باغداران، رانندگان حمل محصولات، شرکت‌های تولید ظروف و برچسب محصول است.

وی با بیان اینکه به طور متوسط مقدار یک تن میوه در طول روز به میوه خشک تبدیل می‌شود، ادامه داد: میوه تازه مورد نیاز کارگاه در اولویت اول از باغات شهرستان دنا و در فصول سرد از میدان میوه و تره بار تهیه می‌شوند.

خانم رهنما با ابراز خرسندی از اشتغال آفرینی در شهر سی سخت، حمایت نهاد‌ها و دستگاه‌های متولی از صنایع تولیدی در شهرستان دنا را بسیار مفید دانست و گفت: ادارات و نهاد‌ها در زمینه اخذ مجوز فعالیت همکاری لازم را داشته اند، اما توقع حمایت بیشتر در زمینه مالی و بخشودگی‌ها را داریم تا کارآفرینان امثال بنده بدون احساس تنهایی و با دلگرمی در این حوزه فعالیت کنند.

این بانوی کارآفرین معتقد است در صورت حمایت دستگاه‌ها و با توجه به پتانسیل بالای شهرستان دنا، با پشتکار می‌توان محصولات باغی این شهرستان مانند سیب، آلو و انگور را به برندی مشهور در سطح کشور تبدیل کرد.

رونق صنایع تبدیلی در کهگیلویه و بویراحمد با حمایت بسیج سازندگی/ اشتغالزایی بانوی سی سختی برای ۱۵ نفر + (تصاویر)رونق صنایع تبدیلی در کهگیلویه و بویراحمد با حمایت بسیج سازندگی/ اشتغالزایی بانوی سی سختی برای ۱۵ نفر + (تصاویر)رونق صنایع تبدیلی در کهگیلویه و بویراحمد با حمایت بسیج سازندگی/ اشتغالزایی بانوی سی سختی برای ۱۵ نفر + (تصاویر)رونق صنایع تبدیلی در کهگیلویه و بویراحمد با حمایت بسیج سازندگی/ اشتغالزایی بانوی سی سختی برای ۱۵ نفر + (تصاویر)رونق صنایع تبدیلی در کهگیلویه و بویراحمد با حمایت بسیج سازندگی/ اشتغالزایی بانوی سی سختی برای ۱۵ نفر + (تصاویر)رونق صنایع تبدیلی در کهگیلویه و بویراحمد با حمایت بسیج سازندگی/ اشتغالزایی بانوی سی سختی برای ۱۵ نفر + (تصاویر)

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار