هدایت جامعه اسلامی از مسیر پذیرش ولایت و امامت میگذرد
حجتالاسلام محمدسعید خزائی مسئول نمایندگی ولیفقیه در ناحیه مقاومت بسیج خمین در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خمین ضمن تسلیت ایام سوگوراری رحلت پیامبر اسلام(ص) گفت: رسول خدا (ص) در طول حیات مادی خویش، دغدغهای جز هدایت، ارشاد و سعادت ابدی مردم نداشتند.
وی افزود: در میان جاهلیت آن روز که به غارت، زندهبهگور کردن دختران، محروم نمودن زنان از حقوق اولیه خویش و ضعیفکشی و... معروف بودند پیامبر اسلام(ص) به «امین» معروف بوده است؛ ایشان در میان همان مردم جاهل به امانتداری، درستکاری، تواضع و فروتنی، کمک به همنوعان، ملتزم به ادای حقوق دیگران و دست یاری دراز کردن به ضعیفان و... معروف شهرت داشتند.
مسئول نمایندگی ولیفقیه در ناحیه مقاومت بسیج خمین ادامه داد: حضرت زمانی که به رسالت مبعوث گردید هدفی جز رساندن مردم به نقطه مطلوب که سعادت ابدی است نداشتند لذا مرارتهای فراوانی برای به سرانجام رساندن رسالت خویش تحمل کردند و از هرگونه تلاشی در این خصوص دریغ نفرمودند.
حجتالاسلام خزائی تصریح کرد: در آستانه رحلت سخنی که بارها و در مواطن بسیاری فرموده بود تکرار میکرد و تأکید مینمود که امت من زمانی به سعادت دنیوی و اخروی نائل میشود که به قرآن و عترت تمسک جوید و این دو امانت نفیس و گرانبها را سرلوحه خود قرار دهند، اما متأسفانه بعد از رحلت این پیامرسان الهی و خاتمالانبیاء، امت از هر دو برگشتند و آری بهظاهر گفتند حسبنا کتاب الله اما به هیچیک از آموزههای قرآنی پایبند نبوده و آن را به انحراف کشاندند و آیات را آنگونه که میخواستند معنا کردند و هر جا به بنبست میرسیدند روایات جعل میکردند و اجرتهای فراوانی برای جاعلین میدادند.
وی افزود: لذا وقتی امیرالمؤمنین علیهالسلام بعد از 25 سال خلافت ظاهری را به دست گرفت، در همین مدت کوتاه بیشتر وقت خویش را صرف اصلاح امت سرگردان شده اسلام و برگرداندن دین به مسیر اصلی خویش کردند و البته این جریان تا غیبت کبری ادامه پیدا کرد.
مسئول نمایندگی ولیفقیه در ناحیه مقاومت بسیج خمین ادامه داد: در حقیقت، بعد از رحلت نبوی جریانی بسیار خطرناک به راه افتاد که تا غیبت آخرین حجت الهی، علیه قرآن و مفسرین حقیقی آن از هرگونه تلاشی دریغ نکرد، رهبران این جریان هم قرآن را به انحراف معنایی کشاندند و هم جانشینان راستین رسول خدا (ص) را به شهادت رساندند و در این مسیر هیچ خط قرمزی نداشتهاند.
حجتالاسلام خزائی یادآور شد: حضرت محمد(ص) همان فرستادهای است که برای هدایت انسانهای گمراه، زحمتها، آزار و اذیتها و مرارتهای بسیاری متحمل شده است و دنبال هیچ اجر و پاداشی نبوده جز مودت خاندان مطهرش، همان پیامبری که در خطبهها و سخنرانیها و در پاسخ به سؤالات پرسشکنندگان، جانشینان خود را معرفی نموده است و اوصاف آنان را تا آخرین حجت الهی تبیین نموده است، جانشینانی که به خواست الهی تبیینکننده آیات خداوند و ترویج کننده سنت نبوی بودهاند.
وی خاطرنشان کرد: امام حسن(ع) یکی از آن خلفا است که پیامبر فرمود: اگر عقل، خود را بهصورت مردی نشان دهد، آن مرد، حسن (ع) است و فرمود: حسن و حسين در همه احوال امام و پيشوايند؛ چه بايستند و چه بنشينند، (چه قیام کنند چه صلح کنند) و فرمود: بیگمان حسن و حسين دو گل خوشبوى من از دنيا هستند؛ دوستدار من بايد به آن دو مهر ورزد؛ اما تاریخ، وقایعی خلاف آن ثبت و ضبط کرده است؛ امام حسن(ع) را مظلومانه تنها گذاشته و به هنگام یاری آن به دشمنان او اقبال کردند و در آخر او را به شهادت رسانده و جسد پاک و مطهرش را تیرباران کردند.
انتهای پیام/