۰۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 25 May 2025
02:30
کد خبر : 9538863
۱۱:۱۰

۱۴۰۲/۰۶/۲۳
جانشین فرمانده سپاه روح‌الله

دانش‌آموزان و نوجوانان هدف اصلی جنگ شناختی دشمن هستند

سردار محمدرضا عسگری جهاد تبیین توسط معلمان را برای دانش آموزان ضرورت جدی دانست و گفت: دانش‌آموزان و نوجوانان هدف اصلی جنگ شناختی دشمن هستند.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از ساوه؛ سردار پاسدار محمدرضا عسگری در دیدار با مدیر آموزش و پرورش ساوه ضمن خداقوت به مدیر، معلمان و عوامل اجرایی مدارس گفت: کرونا همه چیز ما را تعطیل کرد، از مدرسه و دانشگاه گرفته تا زیارت و مراسمات مذهبی و در عین حال به فعالیت‌های فرهنگی بسیار ضربه و خلل ایجاد کرد.
وی هدف از حضور خود و دیدار با مدیر آموزش و پرورش ساوه را تأکید بر جهاد تبیین معلمان و مدیران آموزش و پرورش در بین دانش آموزان عنوان کرد و افزود: در جنگ شناختی دشمن، خط حمله دشمن آموزش و پرورش و دانش آموزان به خصوص دختران بود.
جانشین فرمانده سپاه روح‌الله تصریح کرد: هدف دشمن براندازی بود، شاید جایی ضربه خوردیم و آسیب دیدیم ولی وقتی به مراسمات مذهبی نگاه می‌کنیم علیرغم تمامی تلاش دشمنان استقبال مردم و به خصوص نسل نوجوانان و جوانان از این مراسمات بسیار پرشورتر از سال‌های قبل بوده است و دشمن نتوانستند راه به جایی ببرند.
سردار عسگری با تاکید بر اینکه استکبار جهانی، انگلیس، آلمان، فرانسه و کشورهای دیگر پای کار بودند که نظام اسلامی ما را براندازی کنند، گفت: همکاران ما در آموزش و پرورش، با همه القائاتی که دشمن ایجاد کرده است، در میدان بمانند و مجاهدت کنند و نسبت به روشنگری و تبیین مسائل اقدام نمایند و دقت داشته باشند که سرعت این بصیرت‌افزایی بایستی بیش از گذشته باشد.
وی افزود: معلمین باید پای کار باشند و شبهات دانش‌آموزان را پاسخگو باشند؛ پایه و اساس حاکمیت دینی کشورمان مردم هستند لذا باید این نیروی انسانی را برای آینده کشور تربیت کنیم و خدای ناکرده دانش آموزی با عملکرد نادرست معلمی به بیراهه هدایت نشود.
جانشین فرمانده سپاه روح‌الله خاطرنشان کرد: جایی که دشمن هدف گرفته است، دانش آموزان هستند و باید بسیار جدی روی این موضوع کار شود چراکه دانش آموزان نیروها و مسئولین آینده این نظام هستند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید