خبرهای داغ:

حضرت آیت الله خامنه ای : همه دنیای اسلام موظف است که از فلسطینی‌ها حمایت کنند 

      

حضرت آیت الله خامنه‌ای: مسئله‌ى فلسطین، مسئله‌ى اوّل دنیاى اسلام است.

      

حضرت آیت الله خامنه‌ای: اهدف مبارزه برای آزادی فلسطین، آزادی همه‌ی سرزمین فلسطین -از بحر تا نهر- و بازگشت همه‌ی فلسطینیان به کشور خویش است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج یادگار بزرگ و درخشان امام راحل است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج مظهر اقتدار ملیست

      
فرمانده قرارگاه کربلا گفت: میراث گرانبهای خون مطهر شهدا در دستان پیر و جوان ماست و این ثمره‌ی ارزشمند، حفظ مرز‌های خاکی و عقیدتی است.
کد خبر: ۹۵۴۰۳۷۴
|
۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۳

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان،سردار سرتیپ پاسدار احمد خادم سیدالشهدا در آیین تجلیل از چهره‌های ماندگار جهاد و مقاومت از دیروز تا امروز گفت: شهدا، طلایه داران فتح در دوران دفاع مقدس هستند و هفته دفاع مقدس، گرامیداشت همین فداکاری، انسانیت و جانفشانی هاست.

وی افزود: اینک میراث گرانبهای خون مطهر شهدا در دستان پیر و جوان ماست و این ثمره‌ی ارزشمند، حفظ مرز‌های خاکی و عقیدتی است.

سردار خادم سیدالشهدا اظهار داشت: به گفته حضرت امام خمینی رحمت الله علیه خوزستان، دین خود را به اسلام ادا کرد و این مدال افتخار تا ابد بر گردن یکایک خوزستانی‌های با غیرت و شهید پرور خواهد ماند.

وی افزود: این مدال افتخار با وحدت مثال زدنی استان خوزستان در سال‌های متمادی و حضور انقلابی در صحنه‌های دفاع از انقلاب اسلامی ایران و دوران دفاع از حرم حفظ شده است.

سردار خادم سیدالشهدا بیان نمود: عمل به تکلیف درس بزرگ شهدای دوران دفاع مقدس و دفاع از حرم آل الله برای همه نسل‌ها و زمان‌ها ائم از مردم و مسئولان نظام اسلامی است.

وی افزود: تأکید فراوان رهبر معظم انقلاب در سال‌های اخیر بر جهاد و تلاش تا رسیدن به قله‌های رفیع پیشرفت و توسعه و انسانیت ادامه حرکت رزمندگان اسلام از دوران دفاع مقدس است.

سردار خادم سیدالشهدا با بیان اینکه عمل به سخنان رهبری شجاع و با بصیرت انقلاب رمز عبور کشور از تنگنا‌های مختلف است خاطرنشان کرد: آحاد مسؤلان و مردم و نیرو‌های نظامی و انتظامی از پیروزی ملت بزرگ ایران اسلامی آموختند که با فرهنگ مقاومت می‌توان در دنیا سربلند بود و بنابراین باید گفت، خرمشهر‌ها در پیش است.

این همایش در آستانه هفته دفاع مقدس با سخنرانی مقام معظم رهبری بصورت ویدیو کنفرانس برگزار شد.

در پایان این آیین در خوزستان از پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و جانبازان تجلیل بعمل آمد.

در این نشست از ۴۳ پیشکسوت ادیان، اقوام، اصناف و قشر‌های مختلف به یاد چهل و سومین سالگرد هفته دفاع مقدس با تقدیم لوح سپاس و هدایایی قدردانی شو.

برپایی نمایشگاه عکس دفاع مقدس، نمایشگاه کتاب و نمایشگاه تجهیزات نظامی، رونمایی از تمبر شهدای شاخص خوزستان از جمله این برنامه‌های این مراسم بود

ارسال نظرات
پر بیننده ها
پرطرفدارترین