به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، در آستانه هفته دفاع مقدس جمعی از بسیجیان، پیشکسوتان جهاد و شهادت، نیروهای نظامی و انتظامی و مسوولین ادارات شهرستان خرم بید با امام جمعه صفاشهر دیدار کردند.
در این دیدار حجت الاسلام عادل حاجی پور ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و با اشاره به آیه آن الله لا یغیر ما بقوم حتی لا یغیروا بانفسهم گفت : سرنوشت هیچ جامعه ای جز با تلاشها و رشادتها و استفاده از ظر فیت های موجود تغییر نمی کند ودفاع مقدس نمونه کاملی از این تلاشها بود.
وی افزود: روایت از دفاع مقدس باید جامع و کامل باشد چرا که دشمن همیشه در صدد تحریف و یا ناقص معرفی کردن دفاع مق س می باشد.
امام جمعه صفاشهر با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری تاکید کرد آموزه ها و روایت های دفاع مقدس را باید هنرمندانه آموخت و هنرمندانه انتقال داد.
حجت الاسلام حاجی پور تصریح کرد: فتح الفتوح دفاع مقدس تربیت انسان های وارسته چون قاسم سلیمانی ها و شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است.
انتهای پیام/