۲۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 10 May 2025
07:25
کد خبر : 9543437
۲۳:۵۹

۱۴۰۲/۰۷/۰۶

آیین عطرافشانی مزار شهدا در سردشت برگزار شد

آیین عطرافشانی مزار شهدای سردشت به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان غربی، آیین عطرافشانی مزار شهدای سردشت صبح امروز به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد.

در این آیین جانشین سپاه سردشت، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه سردشت، فرماندار و امام جمعه سردشت به همراه اعضای شورای تامین و اداری و جمعی از نیروهای نظامی و انتظامی و خانواده‌های معظم شهدا با حضور در گلزار شهدای این شهر با آرمان‌های والای رهبر فقید انقلاب اسلامی و شهدا تجدید میثاق کردند.

حجت الاسلام محسن حمزه صحیحی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه سردشت در این آیین گفت: شهدا در مسیر حق و حقیقت و مسیر مکتب امام خمینی (ره) حرکت کردند که این مکتب برگرفته از مکتب سید الشهدا و مکتب سیدالشهدا همان مکتب الهی است.

آیین عطرافشانی مزار شهدا در سردشت برگزار شد

ارزش‌های انقلاب را باید به نسل جدید انتقال داد


سرهنگ محمد زوار در اجتماع بزرگ جوانان نقش آفرین گام دوم انقلاب که در سالن مجتمع فرهنگی هنری برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای معظم انقلاب اسلامی، اظهار کرد: جنگ تحمیلی طولانی‌ترین ، مدرن ترین و نابرابرترین جنگ در قرن بیستم بود.

وی با بیان اینکه امپراطوری ‌های آن دوره با هم متحد شده بودند تا در برابر انقلاب اسلامی بایستند، افزود: دشمنان آمده بودند تا تاریخ را دگرگون کنند و بر عصر سیطره خود برگردند اما ایران اسلامی با تکیه بر اسلام ناب محمدی، اتحاد و یکپارچگی ملت و جوانان سلحشور خود آمریکا و هم‌پیمانانش را در راهبردی‌ترین و حیاتی‌ترین منطقه تحت تسلط‌شان به شکست کشاند.

جانشین فرمانده سپاه سردشت ادامه داد: ملت ایران اسلامی با تحریم اقتصادی، تهاجم سنگین فرهنگی و عملیات روانی جهانی مواجهه است اگر یک لحظه غفلت شود سرنوشت کشورمان تغییر خواهد کرد.

سرهنگ زوار تصریح کرد: تحکیم وحدت در بین مردم و اقوام جامعه، حمایت مردم از انقلاب و دولت، تشکیل بسیج در بین همه گروه‌ها، خودباوری و اعتماد به توانمندی‌های داخلی، ایثار و از خود گذشتگی از تاثیرات مهم انقلاب و دفاع مقدس بود.

وی تاکید کرد: واقعیت‌ها را باید جوانان حس و درک کنند و معارف شهدای معظم و ایثارگران و دفاع مقدس را باید یاد گرفت و به نسل امروز انتقال داد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید