به گزارش خبرنگار بسیج، ابوطالب جلالی در نخستین جشنواره ملی انگور شاهرود که در سرسرای شقایقهای دانشگاه صنعتی این شهر برگزار شد، افزود: برگزاری این نوع جشنوارهها فرصت را برای فعالیت اقتصادی علاقهمندان فراهم میکند.
او با بیان اینکه تاکنون معرفی ظرفیتهای این شهرستان به خوبی انجام نشده است، ابراز کرد: بهادادن به ظرفیتهای موجود میتواند در اشتغالزایی و ثروت آفرینی بسیار موثر باشد.
جلالی با اشاره به اینکه تولید انگور و فرآوری آن میتواند ۴۰۰ فرصت شغلی برای جوانان ایجاد کند، اظهار کرد: اگر نظام آموزشی در تربیت، نظام خدمات در ایجاد مشاغل و استفاده از ظرفیتهای حمایتگر به لحاظ فرایندی با هم تعامل داشته باشند، رونق و توسعه را برای شهرستان به ارمغان میآورند.
فرماندار ویژه شاهرود تاکید کرد: برای توسعه فعالیت کشاورزان و باغداران باید از ظرفیتهای علمی دانشگاهها استفاده کرد.
او با بیان اینکه در تولید محصول به شاخص قیمت تمامشده توجه جدی شود، تصریح کرد: این گونه جشنوارهها میتواند سالانه با عنوان معرفی محصول، شکرگزاری و فرصتهای پیشرو برگزار شود.
جلالی با بیان اینکه مهمترین راهبرد معرفی محصولات در دنیا نگاه به سند آمایش سرزمینی است، افزود: توجه به ظرفیتهای خدادادی هر منطقه موجب رونق بخشی و توسعه میشود.
او با اشاره به اینکه در کشور هزاران واحد صنعتی فعال است، ابراز کرد: این تعداد واحد صنعتی نقطه قوت است، اما تعدادی از این واحدها به اقتضای محیط و شرایط شکل نگرفتهاند که این امر رقابت و همچنین قیمت تمام شده کالا را افزایش میدهد.
فرماندار ویژه شاهرود ادامه داد: نگاه به سند آمایش سرزمینی ساماندهی بخشهای صنعت، کشاورزی و خدمات را آسان میکند.