۰۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 24 April 2025
02:32
کد خبر : 9548538
۱۶:۴۴

۱۴۰۲/۰۷/۳۰
فرماندار فیروزه تاکیدکرد:

کشتار کودکان بی‌پناه صبر و مقاومت آزادگان جهان را لبریز کرده است/یقین بدانید پیروزی از آن بندگان خداست

فرماندار فیروزه گفت: کشتار کودکان بی‌پناه صبر و مقاومت آزادگان جهان را لبریز کرده است و اتفاقات خوبی در آینده به نفع دنیای اسلام خواهد افتاد.

کشتار کودکان بی‌پناه صبر و مقاومت آزادگان جهان را لبریز کرده است

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از فیروزه، مهدی باغیشنی در اجتماع مردم فیروزه در راستای محکوم کردن جنایت صهیونیستی بمباران بیمارستان المعمدانی غزه اظهار کرد: اسرائیل و جریان صهیونیسم افکاری بسیار خطرناک و ضدبشری دارند و خود را قوم برگزیده می‌دانند‌.

فرماندار فیروزه با بیان اینکه صهیونیست‌ها اعتقاد دارند که همه دنیا باید نوکر یهود و در جهت اهداف شوم آنان باشند، تاکید کرد: صهیونیسم بین المللی امروز به شدت از جریان مقاومت می‌ترسد و عملیات طوفان الاقصی بزرگترین دستاوردش ایجاد ترس از مرگ در دل شهرک نشینان یهودی است.

وی تصریح کرد: طبق پیش‌بینی که آیات قرآن کریم دارد یهود به دست آخرين منجی از بین می‌رود و جریان ظهور مقارن با ازبین رفتن قدرت و فساد یهود صهیونیزم اتفاق خواهد افتاد.

باغیشنی افزود: امروز بزرگترین بنگاه های اقتصادی و سیاسی و قدرت آمریکا در دست یهودیان است و فساد یهودیان توسط مسلمانان و به دست حضرت ولیعصر در مسجد الاقصی برچیده می شود و این وعده الهی است.

فرماندار فیروزه تاکید کرد: جنایت اسرائیل در حمله به بیمارستان و کشتار کودکان صبر مقاومت را لبریز کرده است و اتفاقات خوبی در آینده به نفع دنیای اسلام خواهد افتاد.

وی خاطرنشان کرد: امروز دشمن همه فکر و هیمنه خود را به فضای مجازی آورده تا جوانان و نوجوانان ما را از حمایت مقاومت باز بدارد اما یقین بدانید پیروزی از آن بندگان خداست.


مهدی حسینی
خبرنگار: مهدی حسینی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید