به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان غربی، سرهنگ پاسدار منوچهر مودبی، جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآب افزود: امروز در دیدار رئیس اداره ورزش و جوانان ، اظهار کرد: ورزش و سلامتی یکی از مقوله های مهم بوده و درسپاه نیز مورد توجه قرار دارد؛ تربیت جسمانی و آمادگی بدنی در کنار تربیت روح و روان مورد تأکید دین مبین اسلام بوده است.
وی در ادامه با اشاره به عملیات طوفان الاقصی علیه صهیونیستها، گفت: عملیات طوفان الاقصی ابهت پوشالی رژيم صهيونيستي را در هم شکست و نشان داد که ادعاهای رژيم کودک کش صهیونیستی دروغی بیش نیست.
مودبی با بیان اینکه صهیونیستها برای جبران این شکست غیرقابل ترمیم به تعبیر رهبر معظم انقلاب، دست به جنایت جنگی و کودک کشی زدند، تصریح کرد: در پشت پرده تمام جنایات رژیم صهیونیستی، آمریکای جنایتکار قرار دارد و دست سران این کشور به خون کودکان بیگناه آغشته است.
جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآب با اشاره به اینکه امروز بر دهان مدعیان حقوق بشر، مهر سکوت زده شده و در مقابل جنایات صهیونیستها چیزی نمی گویند، اظهار کرد: حقوق بشر نیز به ابزاری برای تامین منافع استکبار جهانی تبدیل شده است.
وی در ادامه با اشاره به عدم رویارویی ورزشکاران ایرانی با نمایندگان رژيم غاصب و کودک کش صهیونیستی، گفت: اخیرا نیز ورزشکار میاندوآبی در یک اقدام شجاعانه، منش پهلوانی و جوانمردی خود را رقابت های بین المللی کاراته نشان داد و به دنیا اعلام کرد ورزشکاران ایران حامی ملت مظلوم فلسطین هستند.
مودبی تصریح کرد: این اقدام شایسته ورزشکار میاندوآبی را که پیام مردم ایران را به دنیا رساند، ارج می نهیم.
انتهای پیام