اردوگاههای راهیان نور میزبان ۲۰۰۰ زائر دانش آموز دختر مازندرانی شدند
خبرگزاری بسیج،عبدالله گرزین صبح امروز در گفتگو با خبرنگار بسیج در ساری با بیان اینکه خرمشهر سرزمین ایستادگی و مقلومت است، گفت: به تعبیر شهید آوینی خرمشهر شهری در آسمان است؛ در ۲۴ مهر ۱۳۵۹ وقتی پای دشمن بعثی به خرمشهر باز شد خون رزمندگان و نیروهای جبهه مقاومت و مردم مقاوم این شهر در کوچه پس کوچهها و خیابان این خاک ریخته شد و به این دلیل به «خونین شهر» نام گرفت.
وی افزود: امروز حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی را بر علیه مردم مظلوم غزه و فلسطین شاهد هستیم و در طوفان الاقصی جبهه مقاومت رزمندگان فلسطینی در برابر اسراییل تا بن دندان مسلح ایستادگی و مقاومت کردند و با این عملیات ارتش صهیونیستی را شکست دادند.
مسئول اردوگاه شهید بلباسی در خرمشهر ادامه داد: امروز جبهه مقاومت سرشار از دستاورد و سراسر پیروزی است و اینها با شکلگیری جریان مقاومت در ۴۳ سال پیش در خرمشهر قهرمان و مسجد جامع و کوچه پس کوچههایش در برابر دشمنی که در آن مقطع زمانی هم تمام دنیا و کشورهای مستکبرجهانی از صدام و بعثیها حمایت میکردند، شکل گرفت.
گرزین اضافه کرد: این مردم با دفاع و ایستادگی، مقاومت را شکل دادند و مقاومت را که در آن روز یک نهال بود امروز به درخت پهناوری تبدیل شده است و ندای مظلومیت خواهی تمام مردم مستضعف جهان میشود.
مسئول اردوگاه شهید بلباسی در خرمشهر با بیان اینکه امروز به جبهه مقاومت و به شهدای خرمشهر افتخار میکنیم که این امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آوردند، گفت: الحمدلله هر ساله در ایام راهیان نور بویژه راهیان نور دانش اموزی زائران از اقصی نقاط ایران به استان خوزستان و خرمشهر اعزام میشوند و از یادمانهای شهدا بویژه یادمان شهدای اروندکنار بازدید به عمل میآورند.
این راوی دفاع مقدس با بیان اینکه زائران دانش آموز که به خرمشهر مشرف میشوند اکثر کاروانها از مقتل و مشهد بیش از هشت عملیات بزرگ دفاع مقدس در یادمان شلمچه بازدید به عمل میآورند، اذعان داشت: یادمان شهدای شلمچه عملیات کربلای ۵ با رمز «یا فاطمه الزهرا (س)» که توانستیم ماشین جنگی دشمن را متوقف کنیم و حماسه بزرگی را خلق کنیم، یکی از یادمانهاست.
گرزین بیان کرد: شلمچه همان سرزمینی است که خیلی از کسانی که اینجا به شهادت رسیدند دانش آموز بودند و ۵۵۰ هزار رزمنده دانش آموز در سنین ۱۳ تا ۱۵ سال در جبههها حضور یافتند که در هیچ جنگی در دنیا نمونه ندارد؛ رزمندگانی که با اختیار آمدند و خیلیها شناسنامه را دست زدند خودشان را به جبهه رساندند که از قافله شهادت و کربلا عقب نمانند و امروز دانش آموزان از این یادمانها در قالب راهیان نور بازدید میکنند.
مسئول اردوگاه شهید بلباسی در خرمشهر عنوان کرد: از این ۵۵۰ هزار رزمنده دانش آموز، ۳۶ هزار نفر به شهادت رسیدند که راهیان نور دانش آموزی همان مسیر و همان نمایشگاه و همان کربلایی است که دانش آموزان میآیند تا ببینند ۴۳ سال پیش در این سرزمین چه نوجوانان و عزیزان و رزمندگانی برای دفاع از ناموس و خاک و دین و ارزشها خونشان به زمین ریخته شد.
گرزین اظهار داشت: زائران راهیان نور میآیند تا از خرمشهر، شلمچه، اروند، فکه، هویزه، طلاییه، هفت تپه قهرمان، فتح المبین و بیت المقدس بازدید به عمل آورند تا بتوانند در مسیر شهدا قدم بردارند و از سلک زندگی شهدا الگوبرداری کنند.
وی با بیان اینکه اردوگاه شهید مدافع حرم «محمد بلباسی» خرمشهر برای پذیرایی راهیان نور دانش آموزی در ورودی این شهر هر ساله میزبان خیل عظیمی از زائران شهداست، افزود: خادمان در قالب کاروانهای راهیان نور دانش آموزی خواهران و برادران، راهیان نور اقشار و محلات و راهیان نور دانشجویی به زائران شهدا خدمات دهی میکنند.
گرزین گفت: اردوگاه شهید محمد بلباسی امسال اولین مرحله آماده سازی خود را برای پذیرایی از زائران شهدای عزیز که در قالب کاروانهای دانش آموزی خواهران به این مناطق اعزام میشوند به صورت صد در صد آمادگی کامل پیدا کرده که از این زائران میزبانی کند.
مسئول اردوگاه شهید بلباسی در خرمشهر با بیان اینکه اردوگاههای ما از چهارم آبان با حضور قریب به ۱۰۰ نفر از خادمان شهدا در بخشهای مختلف آماده سازی شده است، ادامه داد: اردوگاههایی که متعلق به ستاد راهیان نور استان مازندران هستند در خرمشهر، هفت تپه و اندیمشک در بخشهای مختلف فرهنگی، نمایشگاه، ایستگاه صلواتی خدمات دهی میکنند و دانش آموزان در رزمایش فرهنگی در اردوگاه شهید باکری از برنامه فاخر فرهنگی استفاده میکنند.
گرزین خاطرنشان کرد: امسال توفیق داریم نزدیک به ۲۰ روز در هفت، هشت مرحله، در هر مرحله با چهار دستگاه اتوبوس با ۲۰۰ نفر زائر میزبانی کنیم که در مرحله اول مجموعا نزدیک به ۲ هزار نفر در قالب کاروانهای راهیان نور خواهران هم زائر و هم خادم در اردوگاههای استان مازندرن در اندیمشک، یادمان شهدای هفت تپه و خرمشهر مستقر شدند.