۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
23:06
۱۹:۵۶

۱۴۰۲/۰۸/۱۹
امام جمعه موقت شهر آبگرم؛

غزه امروز به پایتخت ایمان و صبر در جهان اسلام تبدیل شده است.

حجت الاسلام خداد بیگی گفت: غزه امروز به پایتخت ایمان و صبر در جهان اسلام تبدیل شده که گوی سبقت را ازمدعیان ربوده است

 

قزوین_به گزارش خبرگزاری بسیج ،حجت الاسلام خدادبیگی در نماز عبادی سیاسی جمعه شهر آبگرم با اشاره به هفته ی کتاب و کتابخوانی، ضمن عرض تبریک به کتابداران شهر، از مسئولین خواستند که هماهنگی ایجاد کنند و در مساجد و اماکن عمومی، نمایشگاه هایی را جهت بازدید عموم مردم و ترویج کتابخوانی برگزار نمایند.

خدادادبیگی، همچنین با اشاره به حوادث غزه بخشی از زیبایی های مسلمانان محصور در غزه را ایمان محکم و صبر و بردباری آنها دانست و اجماع مردمی علیه رژیم غاصب و اقبال جهانی نسبت به دین اسلام و قرآن را از ثمرات این استقامت دانسته و آزادی قدس را از مقدمات ظهور امام زمان( عجل الله تعالی فرجه ) بر شمردند.

خدادبیگی با بیان اینکه غزه امروز به پایتخت ایمان و صبر در جهان اسلام تبدیل شده که گوی سبقت را ازمدعیان ربوده است افزود: مردم غزه سال‌های سال محاصره و تحریم فلج‌کننده را با استقامت و استعانت از خداوند تحمل کردند، اما ذره‌ای از آرمان استقلال طلبی و آزادیخواهی خود دست نکشیدند.

امام جمعه موقت شهر آبگرم عنوان کرد: مردم مقاوم غزه در واقع آبروی مومنین در پیشگاه خداوند متعال را خریدند و خاطرات مجاهدت‌های صبورانه و مومنانه شهدای صدر اسلام را در قرن حاضر زنده کردند.

خدادبیگی افزود: جنگ غزه اثبات کرد آمریکا همان اسرائیل است اسرائیل همان آمریکا و هر چقدر که عده‌ای تلاش کنند چهره کدخدا را بزک کنند و کدخدا را مصلح نشان دهند هر دو در یک لباس هستند .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید