۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
15:30
۱۵:۱۱

۱۴۰۲/۰۸/۲۶

هوای نفس بزرگترین دشمن انسان است

یک مربی حلقه صالحین با تاکید بر اطاعت پذیری از سخنان خداوند متعال، گفت: بزرگ‌ترین دشمن هر انسان، هوای نفس است که با اطاعت از خداوند، باید با آن مخالفت کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، زکیه مفیدی مربی حلقه صالحین شهیده حاجی‌شاه پایگاه مقاومت بسیج شهیده طیبه واعظی حوزه حضرت آسیه(س) گفت: حیا یکی از ویژگی‌های ذاتی و فطری انسان است که خداوند در دختران به طور ویژه تری نسبت به پسران قرار داده است و دلیل آن نوع آفرینش و خلقت دختران است.

وی در ادامه با اشاره به پیرامون اطاعت پذیری از دستورات خداوند و مبارزه با هوای نفس، اظهار کرد: بزرگترین دشمن انسان، هوای نفس است که با کمک ابلیس تلاش می‌کند تا انسان را به معصیت وادار کند. لذا انسان باید با تعقل، دعا، توسل به اهل بیت(ع)، تلاوت قرآن و عمل به آن، از خدا اطاعت کرده و با نفس مخالفت کند.

حلقه صالحین شهیده حاجی شاه به همت شعبه تعلیم و تربیت پایگاه شهیده طیبه واعظی مختص رده سنی یازده الی سیزده سال با حضور پرشور دختران نوجوان با محوریت اطاعت پذیری از خداوند و چیستی حیا در مسجد امام سجاد(ع) برگزار شد.

انتهای پیام/ پورجعفرآبادی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید