حضرت آیت الله خامنه ای : همه دنیای اسلام موظف است که از فلسطینی‌ها حمایت کنند 

      

حضرت آیت الله خامنه‌ای: مسئله‌ى فلسطین، مسئله‌ى اوّل دنیاى اسلام است.

      

حضرت آیت الله خامنه‌ای: اهدف مبارزه برای آزادی فلسطین، آزادی همه‌ی سرزمین فلسطین -از بحر تا نهر- و بازگشت همه‌ی فلسطینیان به کشور خویش است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج یادگار بزرگ و درخشان امام راحل است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج مظهر اقتدار ملیست

      
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا (ع)
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی گفت: نتانیاهو روزی مانند صدام نابود خواهد شد.
کد خبر: ۹۵۵۴۷۰۳
|
۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۱

اگر حاج قاسم بود صهیونیسم  هم مانند داعش نابود شدنی بود


به گزارش خبرگزاری بسیج از دشتی، تجمع خودجوش دانش آموزان در شهر خورموج با حضور سرهنگ زارعی تبار فرمانده سپاه امام رضا (ع)شهرستان دشتی ،امام جمعه ،فرماندار،دیگر مسئولین شهرستان، دانش آموزان، مردم همیشه در صحنه خورموج و با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین مرهونی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی صورت گرفت.

نتانیاهو روزی مانند صدام نابود خواهند شد

حجت السلام مرهونی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا (ع) در این تجمع گفت : با پیروزی غرورآفرین اطلاعاتی و نظامی مجاهدان فلسطینی در عملیات طوفان الاقصی هیمنه اطلاعاتی ،دفاعی،امنیتی این رژیم غاصب و جعلی فرو پاشید و دچار مرگ مغزی شد.

مرهونی اظهار داشت: نتانیاهو روزی مانند صدام نابود خواهند شد و خداوند امروز رژیم صهیونسیم را رسواتر از دیروز کرده ، و مردم جهان علیه این رژیم غاصب در تمامی جهان بلند شدندودر بعضی از کشورها این تجمعات ممنوع شد ولی مردم چه مسلمان ،چه کافر،چه مسیحی و چه زرتشتی همه بلند شدند و انسانیت را فریاد می زدند.



ارسال نظرات