حضرت آیت الله خامنه ای : همه دنیای اسلام موظف است که از فلسطینی‌ها حمایت کنند 

      

حضرت آیت الله خامنه‌ای: مسئله‌ى فلسطین، مسئله‌ى اوّل دنیاى اسلام است.

      

حضرت آیت الله خامنه‌ای: اهدف مبارزه برای آزادی فلسطین، آزادی همه‌ی سرزمین فلسطین -از بحر تا نهر- و بازگشت همه‌ی فلسطینیان به کشور خویش است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج یادگار بزرگ و درخشان امام راحل است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج مظهر اقتدار ملیست

      
میامی_ فرمانده سپاه ناحیه میامی گفت: ۴۴۶ عنوان فعالیت در سطح شهرستان در هفته بسیج توسط پایگاه ها، حوزه‌ها و اقشار بسیج اجرا خواهد شد.
کد خبر: ۹۵۵۵۳۱۸
|
۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۲

اجرای ۵۰ برنامه شاخص در هفته بسیج میامیبه گزارش خبرنگار بسیج، سرهنگ پاسدار محدمهدی اسماعیلی در نشست خبری هفته بسیج در سپاه ناحیه میامی با بیان اینکه ۵۰ برنامه شاخص در این هفته اظهار کرد: ۴۴۶ عنوان فعالیت در سطح شهرستان در هفته بسیج توسط پایگاه ها، حوزه‌ها و اقشار بسیج اجرا خواهد شد.
او با برشمردن برخی برنامه‌ها گفت: برنامه فتح قله ها، خانواده پایدار، میقات صالحین، همایش اقتدار پنج آذر در روستای نردین، گشت‌های رضویون، آبروی محله با عنوان بهشت گردی، میثاق با شهدا، برگزاری سه یادواره شهدا از برنامه‌های شاخص در هفته بسیج است.
فرمانده سپاه ناحیه میامی با اشاره به امدادرسانی به سه خانه سیل زده در روستای طلوبین اظهار کرد: این برنامه جهادی با حضور بسیجیان و کارکنان سپاه ناحیه میامی در راستای تعمیر و بازسازی این منازل را خواهند شد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
پرطرفدارترین