حضرت آیت الله خامنه ای : همه دنیای اسلام موظف است که از فلسطینی‌ها حمایت کنند 

      

حضرت آیت الله خامنه‌ای: مسئله‌ى فلسطین، مسئله‌ى اوّل دنیاى اسلام است.

      

حضرت آیت الله خامنه‌ای: اهدف مبارزه برای آزادی فلسطین، آزادی همه‌ی سرزمین فلسطین -از بحر تا نهر- و بازگشت همه‌ی فلسطینیان به کشور خویش است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج یادگار بزرگ و درخشان امام راحل است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج مظهر اقتدار ملیست

      
بسیجیان برتر خواهر و برادر درمسابقات قرآنی صالحین بسیج با اهدای جوایز و لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.
کد خبر: ۹۵۵۶۰۴۴
|
۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۱

 

همایش تحکیم بنيان خانواده ، سبک زندگی و افزایش فرزند آوری در بخش رودخانه 

 

سرگرد پاسدار حسین شرکایی فرمانده حوزه مقاومت بسیج سردارشهیدحاجبی رودخانه ناحیه رودان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان گفت؛ در اولین روز از هفته بسیج همایش تحکیم بنيان خانواده و سبک زندگی اسلامی ایرانی وافزایش فرزند و همچنین کارگاه آگاه سازی پیرامون ازدواج با مشارکت فرماندهان حوزه‌های مقاومت بسیج صاحب الزمان(عج) و حوزه حضرت زینب(س) وکلیه اقشار بسیج در محل سالن کتابخانه علامه حلی زیارتعلی با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین عمرانی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه رودان  برگزار گردید.

 

 شرکایی افزود: نقش زن در امر تحکیم بنیان خانواده بی بدیل است و زن اساس خانواده است که بانوان امروزه با الگوی اسلامی و ایرانی می توانند اساس جامعه را بر ریشه بندی خانواده محکم و قوی بدور از تمامی آسیب های اجتماعی به سوی اهداف مقدس و متعالی سوق دهند و امروز نقش دین در سبک زندگی فردی واجتماعی زنان بسیار ارزشمند است. 

 

در پایان این برنامه از بسیجیان برتر خواهر و برادر درمسابقات قرآنی صالحین بسیج با اهدای جوایز و لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.

ارسال نظرات