خبرهای داغ:

برگزاری رویداد جام رسانه امید در پایتخت انرژی ایران

رویداد ۲۴ ساعته جام رسانه امید با حضور خبرنگاران بسیجی در سازمان منطقه ویژه پارس برگزار شد.
کد خبر: ۹۵۶۱۲۸۰
|
۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۲

برگزاری رویداد جام رسانه امید در پایتخت انرژی ایران

به گزارش خبرگزاری بسیج از دشتستان: مهدی آدینه دبیر رویداد جام رسانه امید با بیان اینکه بوشهر ششمین استان برگزارکننده رویداد ۲۴ ساعته جام ملی رسانه امید در کشور است، گفت: انعکاس و تبیین پیشرفت‌ها، خدمات و دستاوردهای نظام از اهداف برگزاری جام رسانه‌ای امید است.

برگزاری رویداد جام رسانه امید در پایتخت انرژی ایران

دبیر رویداد جام رسانه امید، برگزاری جام رسانه امید در استان‌ها را لبیک به بیانات مقام معظم رهبری در جهاد تبیین و بازگو شدن فعالیت‌ها در جامعه بیان نمود.
وی بسیج رسانه را مبتکر برگزاری جام رسانه امید با محوریت جهاد امید، جهاد تبیین و جهاد خدمت دانست و تصریح کرد: دولت از این برنامه حمایت ویژه می‌کند.

برگزاری رویداد جام رسانه امید در پایتخت انرژی ایران

محسن رضایی نژاد مسئول سازمان بسیج رسانه استان بوشهر بیان نمود: اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی با تولید محتوای موثر و هدفمند و انتشار گسترده آن در فضای مجازی می توانند توطئه دشمنان را خنثی کنند.
مسئول سازمان بسیج رسانه استان بوشهر بابیان اینکه جام رسانه امید، در راستای تقویت امید در جامعه و بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی با عنوان "پشرفت بوشهر" در پایتخت انرژی کشور برگزار شده است عنوان نمود: در این رویداد شرکت کنندگان می‌توانند آثار خود در قالب‌های ایده‌ پردازی، گزارش مکتوب، خبری، تحلیلی و تحقیق، یادداشت و سرمقاله، پادکست، تیتر، عکس، پوستر و اینفوگرافی و کلیپ موبایلی، تولید و منتشر و در جنگ شناختی نقش آفرینی کنند.

برگزاری رویداد جام رسانه امید در پایتخت انرژی ایران

مدیر برنامه ریزی و کنترل طرح‌ها و رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه ویژه پارس، ۱۲ آذرماه در رویداد جام رسانه امید، تولید روزانه گاز خام در کشور را یک‌ میلیارد مترمکعب بیان نمود و اظهار داشت: ۷۰ درصد از این حجم گاز را پارس جنوبی تولید می کند.
مهراب قبادی مدیر برنامه ریزی و کنترل طرح‌ها و رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه ویژه پارس در نشست آغازین این رویداد گفت: تا سالها می‌توان از ظرفیت عظیمی که در پارس جنوبی وجود دارد گزارش و خبر تهیه کرد زیرا جهادی که در این منطقه صورت پذیرفته است دارای ابعاد افتخار آفرین وسیعی است.
وی همچنین گفت: در این منطقه تا کنون بیش از ۴۰۰ میلیارد دلار خلق ثروت برای کشور از پارس جنوبی حاصل شده است و تولید تقریبی ۷۰۰ میلیون متر مکعب گاز طبیعی از ۲۴ فاز پالایشگاهی، ایجاد ۳/۲۰۰ کیلومتر خط لوله ۳۲ اینچ، احداث ۲۳ مجتمع پتروشیمی و صادرات بیش از ۱۲ میلیارد دلار محصول بخشی از کار عظيمی است که در منطقه صورت می‌پذیرد.
قبادی سکو‌های بهره ‌برداری این میدان گازی را ۳۹ سکو دانست و خاطرنشان کرد: در میدان گازی پارس جنوبی ۳۳۶ حلقه چاه گاز حفر شده است که پس از فرآوری در پالایشگاه‌های خشکی در عسلویه و کنگان به شبکه سراسری برای تامین گاز کشور منتقل می‌شود.
وی با بیان اینکه در مجموع 29 میلیون تن هیدروکربورهای سنگین شامل اتان، پروپان و بوتان از تأسیسات پارس جنوبی استحصال می‌شود گفت: این محصولات به‌عنوان خوراک پتروشیمی مصرف و بخشی هم صادر می‌شود.
مدیر برنامه‌ریزی و کنترل طرح‌های سازمان منطقه ویژه پارس ظرفیت میعانات گازی پارس جنوبی را 99 میلیارد بشکه اعلام نمود و اضافه کرد: از این میزان ظرفیت معادل 16 میلیارد بشکه مربوط به ایران است.
قبادی در ادامه به مجتمع‌های پتروشیمی پارس جنوبی پرداخت و اضافه کرد: تعداد مجتمع‌های پتروشیمی پارس جنوبی 23 و ظرفیت تولید آنها 43 هزار تن در 51 محصول و 32 مجتمع پتروشیمی در منطقه پارس جنوبی با ظرفیت 33 هزار تن در 33 نوع محصول در دست اجرو مجموع مجتمع‌های پتروشیمی 55 با تولید 76 هزار تن در 64 نوع محصول است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار