به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج؛ سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در دوره توانمندسازی جهادگران جهاد تبیین گفت: در سازمان بسیج مستضعفین به تبعیت از تدابیر رهبر معظم انقلاب سه رویکرد را به عنوان چتر و پوشش و قالب اصلی برای برنامههای بسیج در سالهای اخیر اتخاذ کردیم و در هماندیشیها هم معلوم شد که رویه و رویکرد جهاد خدمت، رویکرد جهاد امید آفرینی و جهاد تبیین نزدیک به صواب و ضرورت است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: ما در دوره جهاد خدمت، جهاد امید آفرینی و جهاد تبیین هستیم. اگر این سه رویکرد را بخواهیم سطح بندی کنیم، جهاد تبیین در صدر همه رویکرد ها قرار می گیرد؛ یعنی جهاد تبیین باید چتر و پوشش بر دو رویکرد دیگر گسترانیده شود و اگر ما جهاد خدمت و جهاد امیدآفرینی انجام می دهیم، بایستی ذیل پوشش و همراه با جهاد تبیین باشد.
وی ادامه داد: امام المسلمین رهبر معظم انقلاب حکم و امر به جهاد تبیین فرمودند، این ضرورت برای همه ما کاملا روشن است، و تردیدی در جهاد تبیین نیست. این حکم صادر شده و رهبرمعظم انقلاب هم بعداً در فرازهای دیگری از سخنانشان بر اهمیت آن تاکید فرمودند.
سردار سلیمانی تصریح کرد: مساله این است که ما هر کدام چقدر ظرفیت داریم، برای لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب و چقدر از آن ظرفیت در میدان تحقق پیدا می کند. فرمان جهاد تبیین به صورت گسترده و همهجانبه و هوشمندانه عملیاتی شود این فرمان نبایستی ناقص و کم فروغ باشد، اگر به اندازهی نیاز و به اندازهی ضرورت نباشد و نتواند به ابهامات و سوالات و گرههای ذهنی پاسخ بدهد؛ نشان دهنده عملیاتی نشدن این فرمان است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین هدف و چشم انداز شبکه جهادگران تبیین بسیج را گسترش تشکیلات انقلاب اسلامی، تحقق جهاد تبیین به صورت یک جهاد گستردهی ملی و حتی جهاد گستردهی جهانی خواند و اذعان داشت: الان در مرحلهی گسترش ملی جهاد تبیین هستیم، یعنی بایستی در همهی شهرستانها و استانها طرح ملی جهاد تبیین عملیاتی شود. برای عملیاتی کردن طرح جهاد تبیین، فرمان جهاد و برای تحقق چشمانداز این طرح نیاز به شبکه سازی داریم. شبکهسازی که معظم آن انجام شده و بخشهای دیگری هم باید انجام و این شبکه بایستی توانمند سازی شود.
سردار سلیمانی بیان داشت: بسیج برای جهاد تبیین که جزو اولویت های اساسی و مهم است، در کل کشور طرح، شبکه و سازماندهی دارد و مربوط به امروز و فردا نیست. جهاد تبیین، راهبردی مستمر و طولانی مدتی خواهد بود؛ رهبر معظم انقلاب این درس و خط را به ما نشان دادند، ما در مسیر راهنمایی و رهنمود معظم له قرار گرفتیم و بایستی توانمندی های خودمان را شکوفا و شیوههای مختلف جهان تبیین را هم طراحی کنیم. برای تبیین و تدوین شیوههای آن هم باید نیروهای اندیشه ورز و طراح به کارگیری شوند، که باز اینجا رسالت بسیج یک رسالت سنگینی است و به آن هم توجه لازم خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در دیدار با هیئت امنا و دستاندرکاران کنگرهی استان لرستان در آبان ماه فرمودند؛ در جهاد تبیین به موضوع غزه، مقتدر بودن و مظلوم بودن مردم غزه پرداخته شود و ایشان ما را فراخواندن، تا مسئله اصلی جهان اسلام و تجاوز رژیم صهیونیستی به حقوق مردم فلسطین و نسلکشی که در بعد از عملیات طوفان الاقصی اتفاق افتاده را از دستور کار جهاد تبیین خارج و غفلت نکنیم.
وی بیان داشت: دشمنی با اسلام و دشمنی با مسلمانان از سوی غرب ریشهدار و عمیق است، و وجود تفکر صهیونیستی در غرب از دلایل آن شمرده می شود. اگر جهان اسلام را یک جغرافیایی تصور کنیم، آسیا جهان اسلام به لحاظ جغرافیای طبیعی از شمال آفریقا تا آسیای جنوب شرقی، همیشه حملات تجاوزها به مسلمانان از سوی غرب جغرافیایی صورت می گیرد؛ در شرق جغرافیایی مسلمانان مورد آزار و اذیت قرار نمیگیرند، اسلام هم مورد هجمه قرار نمیگیرد. به این دليل که وجود صهیونیست در غرب ریشه دار است. این اتفاق تاریخی از صدر اسلام شروع شد، در دورهای که تمدن اسلامی و اسلام در جهان گسترش و شکوفایی پیدا کرد، شدت گرفت.
سردار سلیمانی گفت: امروز در فلسطین شاهد هستید، بعد از آن که غرب نتوانست از راه نظامی بیتالمقدس اشغال کند؛ متوسل به نفوذ و دیپلماسی و سازمانهای بین المللی شد؛ با شکست امپراتوری عثمانی توسط انگلیس در جنگ جهانی اول، ترکیهی فعلی به عنوان باقیماندهی عثمانی به رسمیت شناخته شد. سرزمینهای دیگر امپراطوری عثمانی را تحتالحمایه دولت انگلیس و دولت فرانسه قرار دادند. با بیان اینکه ظرفیت و توان اداره سرزمین خودشان را ندارند. زمین فعلی را با نام فلسطین در دوره پایانی جنگ اول تحت الحمایهی دولت انگلیس قرار دادند.
بیانیه بالفور، (به انگلیسی: Balfour Declaration ) اعلامیهای تاریخی است، که دولت بریتانیا در سال ۱۹۱۷ میلادی و در خلال جنگ جهانی اول، برای اعلام حمایت از دولت بریتانیا مجوز ایجاد یک «خانه ملّی برای مردم یهود» در فلسطین را صادر کرد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر اینکه فلسطین قلب و دروازه ورود غرب جهان اسلام است؛ اظهار کرد: سه سال بعد از اعلامیه بالفور، برای اینکه توطئه شکل بگیرد؛ از طریق جامعهی ملل که مقدمه سازمان ملل فعلی است و پس از جنگ جهانی اول شکل گرفت؛ خواستند به این شکل مسلمان ها را کنترل کنند، که مسلمانان در تشکیل یک دولت جعلی و صهیونیستی در این سرزمین حساس که قلب جهان اسلام یعنی دروازهی ورود غرب به جهان اسلام است، عکسالعمل نشان ندهند. مردم فلسطین وارد مبارزه شدند، و جهاد خود را آغاز کرند. عزالدین قسام فرمانده مبارزات شد و تا سال۱۹۳۶ این جنگ ادامه داشت، تا در عملیاتی که به پشتیبانی انگلیسها رژیم و دولت مقدماتی یهود، یهودیانی که آمده و بر اساس اعلامیه بالفور یهودیان را از آمریکا و اروپا مهاجرت دادند، دولت و ارتشی را سازماندهی کرده بودند و با پشتیبانی قدرتهای غربی عزالدین قسام را به همراه هزار نفر از نیروهایش به شهادت رساندند.
انتهای پیام/