عضو هیأت مدیره صندوق بیمه کشاورزی:

کشاورزان قبل از اقدام به کشت و زرع به فکر بیمه محصولات خود باشند

عضو هیأت مدیره صندوق بیمه کشاورزی گفت: هیچ راهکاری در کشور برای پرداخت خسارت به کشاورزان وجود ندارد لذا باید قبل از اقدام کشت و زرع به فکر بیمه محصولات خود باشند.
کد خبر: ۹۵۶۳۰۷۰
|
۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۳

کشاورزان قبل از اقدام به کشت و زرع به فکر بیمه محصولات خود باشند

به گزارش خبرگزاری بسیج، عادل عبد ایمانی بعد از ظهر سه‌شنبه در جلسه ستاد بیمه استان اردبیل اظهار کرد: در شرایط فعلی هیچ راهکاری در کشور برای پرداخت خسارت به کشاورزان در اثر عوامل قهری مثل سیل و تگرگ و خشکسالی و..... به غیر از بیمه محصولات کشاورزی وجود ندارد به همین دلیل هم بهره برداران و زحمتکشان بخش کشاورزی باید قبل از اقدام به کشت و زرع به فکر بیمه محصولات کشاورزی خود باشند.

وی افزود: طبق بررسی‌های کارشناسان و متخصصین حوادث غیر مترقبه از تعداد ۴۱ فقره بلایای طبیعی متأسفانه تعداد ۳۷ فقره در کشورمان اتفاق می‌افتد و این در حالی است که متوسط بارندگی سالانه در کشورمان یک سوم متوسط بارندگی جهانی بوده ولی در کمال تأسف میزان تبخیر از سطح مزارع کشاورزی و محصولات کشاورزی سه برابر میانگین جهانی است.

عضو هیأت مدیره صندوق بیمه کشاورزی بیان کرد: استان اردبیل در سال‌های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ بعد از خوزستان دومین استان کشور در زراعت انواع محصولات کشاورزی به خصوص محصولات استراتژیک مثل گندم قرار داشت ولی الان متأسفانه رتبه دوازدهم کشوری را داریم که این امر بیانگر و گویای این واقعیت است که به دلیل تغییر شرایط آب و هوایی در استان و کاهش میزان نزولات آسمانی و بلایای طبیعی همچون سرمازدگی، گرما زدگی و سیل و تگرگ خسارت‌های جبران ناپذیری را در بخش کشاورزی استان متحمل شده‌ایم.

عبد ایمانی ادامه داد: در برنامه پنج ساله پنجم باید صد درصد زمین کشاورزی تحت پوشش بیمه قرار می‌گرفت و برنامه‌ریزی‌های دولت برای برنامه ششم توسعه بیمه صددرصد دام‌های کشور بر علیه انواع بیماری‌ها بود و بیمه اجباری دام راهکاری بسیار مؤثر و کارآمد برای حفاظت از دام‌ها و جلوگیری از ضرر و زیان خسارت دیدگان است. به همین دلیل باید تمامی موانع و مشکلات پیش روی بیمه دام‌ها در کشور و بخصوص در استان اردبیل برداشته شود.

وی خاطرنشان کرد: بیمه عوامل تولید همچون گلخانه‌ها نیز باید در اولویت و توجه جدی قرار گیرد و تمامی محصولات گلخانه‌ای و سازه‌های فلزی و سوله‌ها نیز باید تحت پوشش بیمه قرار گیرند تا بدین وسیله امنیت تولید در این واحدها حاکم باشد و بهره برداران به یک باره در اثر عوامل قهری از لحاظ اقتصادی دچار ضرر و زیان‌های هنگفت و جبران ناپذیر قرار نگیرند.

عضو هیأت مدیره صندوق بیمه کشاورزی افزود: بیمه سردخانه‌ها و استخرهای پرورش ماهی، سیستم‌های آبیاری و شبکه‌های آبیاری تماماً باید تحت پوشش بیمه قرار گیرند تنها در این صورت است که می‌توانیم تولید پایدار توأم با امنیت برای بهره برداران داشته باشیم.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار