۰۶ / تير / ۱۴۰۴ - 27 June 2025
14:18
کد خبر : 9564075
۰۹:۰۷

۱۴۰۲/۰۹/۲۷
رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر خبر داد؛

دستگیری ۱۳۵ محکوم تحت تعقیب توسط پلیس استان بوشهر

رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر از شناسایی و دستگیری تعداد ۱۳۵ نفر محکوم تحت تعقیب در جرایم کیفری بویژه جرایم سرقت و مال خران در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، سرهنگ جوشن سهرابی یکشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به دنبال مطالبه به حق شهروندان و هماهنگی صورت گرفته با مراجع قضائی در استان، مخفیگاه تعداد ۱۳۵ نفر از محکومان تحت تعقیب استان بوشهر به ویژه در جرایم سرقت و مال خری شناسایی، دستگیر و برای تحمل کیفری روانه زندان شدند.

رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر افزود: این اقدام با جدیت تمام تا پایان سال در دستور کار پلیس آگاهی استان بوشهر و دوایر تجسس کوپ بوده است.

وی گفت: شهروندان در صورت داشتن مجوز قضائی دستگیری محکوم تحت تعقیب در جرایم جنایی، سرقت، جعل و کلاهبرداری حتماً به پلیس آگاهی شهرستان محل سکونت خود مراجعه و موضوع را دنبال کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید