معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان:

تصور وجود تفرقه در سیستان و بلوچستان اشتباه است

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مردم در خارج از استان به‌اشتباه تصور می‌کنند شیعه و سنی با یکدیگر درگیر هستند، به همین دلیل همه باید در کنار هم تلاش کنیم تا تصور غلطی که در مورد استان وجود دارد را اصلاح کنیم.
کد خبر: ۹۵۶۴۵۴۷
|
۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۷

به گزارش خبرگزاری بسیج زاهدان، رضا شریفی در نشست نخبگان معتمدان علما و سران طوایف سه شهرستان راسک سرباز و قصرقند که در محل دانشگاه پیام‌نور راسک برگزار شد، بیان کرد: مردم راسک از حادثه تروریستی که در این شهرستان رخ‌داده به‌شدت متاثر و ناراحت هستند به همین دلیل به راسک آمدم تا با مردم اینجا ابراز همدردی کنم.
 
 وی ادامه داد: تعدادی از مردم سیستان و بلوچستان در تاریخ ۲۰ شهریورماه سال جاری با مقام معظم رهبری دیدار داشتند که در این دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی به عقب‌ماندگی استان در دهه ۸۰ اشاره داشتند که بخشی از این عقب‌ماندگی ناظر به حوزه دولت‌ها، بزرگان، فضای اجتماعی، سیاسی و امنیتی در استان بوده است.
 
 معاون سیاسی و اجتماعی استاندار عنوان کرد: در دهه ۸۰ سیستان و بلوچستان درگیر مسائل امنیتی شد؛ ازاین‌رو استان حدود ۱۰ تا ۱۵ سال از استان‌های هم‌جوار خود به‌ویژه در حوزه زیرساختی عقب ماند.
 
 وی خاطرنشان کرد: اوج مسائل مذهبی و قومی در سیستان و بلوچستان در دهه ۸۰ رخ داد که نتیجه آن عقب‌ماندگی استان نسبت به سایر استان‌ها بود، از ابتدای دهه ۹۰ نیز مسئله داعش اتفاق افتاد که این‌ها سبب شد تمرکز اجتماعی و مدیریتی در استان به هم بریزد.
 
 شریفی خطاب به بزرگان، علما، ریش‌سفیدان، فرمانداران و بخشداران گفت: اکنون فضای متفاوتی در استان حاکم است چرا که توسعه سیستان و بلوچستان اولویت اول مسئولان دولت است.
 
 وی بیان کرد: با نگاه‌کردن به مصوبات سفر رئیس‌جمهوری متوجه خواهیم شد در این سفر از شمال تا جنوب استان مصوبه داشته‌ایم، باتوجه‌به اینکه در چند سال اخیر سیستان و بلوچستان جانی دوباره گرفته باید استان را با همه مشکلات ساخت؛ چون ما در کنار هم یک خانواده هستیم؛ بنابراین باید برای ساختن استانمان تلاش کنیم.
 
 معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اظهار کرد: در چند سال اخیر تمام تلاشمان را به کار برده‌ایم عقب‌ماندگی‌هایی که در حوزه راه‌آهن، راه، گاز و برق در این استان وجود دارد را جبران کنیم.
 
 وی گفت: سیستان و بلوچستان در حال نزدیک‌شدن به سهم خود در توسعه بود که حادثه تروریستی راسک از سوی دشمن رقم خورد با این تفاوت که برخلاف دهه ۸۰ ما به‌هیچ‌عنوان تمرکز و انسجام خود را از دست ندادیم.
 
 شریفی دررابطه‌با دلایلی که اتفاق راسک رخ داد، بیان کرد: در حال حاضر سیستان و بلوچستان به‌شدت در مسیر و مدار توسعه قرار گرفته؛ ازاین‌رو دشمنان تلاش کردند تا خبری نامناسب از استان به جهان مخابره کند تا بگوید این نقطه از ایران اسلامی ناامن است.
 
 وی ادامه داد: یکی دیگر از اهداف طراحان این اقدام بزدلانه که در راسک رخ داد به‌هم‌ریختن تمرکز مدیریتی و انسجام اجتماعی مردم و مسئولان بوده است.
 
 معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تصریح کرد: اسرائیلی‌ها به‌شدت در غزه تحت‌فشار افکار عمومی جهان هستند، بیش از ۲۰ هزار نفر انسان بی‌گناه را به شهادت رسانده‌اند، پس به دنبال این بودند اتفاقی در جایی رقم بزنند تا حواس افکار عمومی و جهان به آن پرت شود به همین دلیل ایران را به‌عنوان بزرگ‌ترین حامی جبهه مقاومت هدف قرار دادند.
 
 وی تصریح کرد: دشمنان ایران اسلامی این اتفاق را در ایام فاطمیه رقم زدند چرا که به دنبال این بودند که جنگ شیعه و سنی راه بیفتد ازاین‌رو مردم هوشیار استان نباید درگیر این تله فریب دشمن شوند و مسائل قومی و مذهبی را در امور دخالت دهند.
 
 شریفی ادامه داد: دغدغه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، مسئولان و مردم همواره این بوده که چهره سیستان و بلوچستان تغییر کند و انگاره مذهبی که در مورد این استان در کشور و منطقه وجود دارد، تطهیر شود.
 
 وی خاطرنشان کرد: از طوایف منطقه راسک، قصرقند و سرباز و در واقع کل استان انتظار داریم این خبر بدی که از حادثه تروریستی راسک به جهان مخابره شده را اصلاح کنند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار