به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از ساوه؛ علی تقوی رئیس مرکز تخصصی امر به معروف و نهی از منکر کشور پیش از ظهر امروز در کارگاه عفاف و حجاب که در سالن سلمان ساوجی ساوه برگزار شد، با تاکید بر اهمیت فرهنگ در جامعه و لزوم تقویت آن گفت: قدرت فرهنگ از قدرت اقتصاد و سیاست بالاتر است و قطعا اگر فرهنگ قدرتمند باشد، سیاست و اقتصاد هم قدرتمند خواهد شد و ضمانت اجرایی پیدا خواهد کرد.
وی افزود: اصلاح و تغییر در جامعه بسته به همت مردم دارد، اگر مردم احساس مسئولیت در برابر اتفاقهای دنیای اطرافشان داشته باشند و امر به معروف کنند وضعیت اصلاح خواهد شد؛ اما در مقابل اگر ما عادت کردیم به تذکر دادن آن هم به صورت مودبانه باعث میشود دیگران هم که مرتکب گناه میشوند با ترس و لرز خطا کنند و قطعا تاثیر بهتری دارد.
تقوی رعایت و نظارت بر رعایت قوانین و مقررات در تمامی حوزهها اعم از اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، آموزشی و اقتصادی را در وهله اول وظیفه دستگاههای حاکمیتی و دولتی دانسته و اهتمام هرچه بیشتر مسئولان را در اجرا و نظارت بر قوانین فرهنگی- دینی خواستار شد و وضعیت نامطلوب برخی شاخصهای دینی همچون رعایت حرمت روزه داری، رعایت حجاب و عفاف و... را در کنار هجمههای تبلیغاتی و رسانهای دشمن، محصول کم توجهی برخی مجموعههای مسئول به وظایف ذاتی از حیث رعایت در زیرمجموعهها و نظارت صحیح بر رعایت آن ذکر کرد.
رئیس مرکز تخصصی امر به معروف و نهی از منکر خطاب به معلمان گفت: شاید بتوان نقش معلم را در گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را آنقدر با اهمیت دانست که در بعضی مواقع می تواند مهمترین و بیشترین تأثیر خود را در این زمینه بر دانش آموز که آینده سازان ما هستند و مدیران و مدیر کل ها و . . . در آینده داشته باشند.
وی تاکید کرد : فرهنگ و دین ما ایجاد می کند که ارزشهای اخلاقی و معنوی باید در مدارس گسترش پیدا کند و این به عهده معلم است و هر معلمی بنا بر تخصص خود می تواند بر پدانش آموز تاثیر گذار باشد.
تقوی با تاکید بر اینکه نقش پذیری اجتماعی و اهمیت دادن به این ارزشهای معنوی بیشتر در دوران دانش آموزی است، گفت: معلم می تواند با خلاقیت خود این دانش آموزان را در جهت مثبت سوق دهد. امر به معروف منجر به شناخت جامعه نسبت به خوبیها میشود و در صورت غفلت از این واجب الهی، جای معروف و منکر در جامعه عوض خواهد شد.
تقوی تاکید کرد: همه باید به امر به معروف و نهی از منکر اهتمام بورزیم و نباید نسبت به سرنوشت جامعه بی تفاوت باشیم.
رئیس مرکز تخصصی امر به معروف و نهی از منکر با تأکید بر اینکه در جامعه اسلامی نباید کسی نسبت به ضد ارزش ها و منکرات بی تفاوت باشد، گفت: اگر در جامعه براساس استانداردها و موازین شرعی کاری انجام نمی شود، همه ما موظف به تذکر هستیم.
وی خاطرنشان کرد: بزرگترین گناه آن است که آن گناه را کوچک بشماریم، انسان وقتی طغیان می کند که خیال کند از خدا بینیاز است بنابراین همیشه باید خود را محتاج خدا بدانیم و گناهان را کوچک نشماریم زیرا کوچک دانستن امر خدا، گناه بزرگی است.
طوفان الاقصی راهبرد رژیم صهیونیستی را در هم کوبید
سرهنگ پاسدار حسین رنجبر جانشین ناحیه مقاومت بسیج ساوه نیز در این کارگاه آموزشی به عملیات طوفان الاقصی اشاره کرد و گفت: ساختار استراتژیک ارتش اسرائیل مبتنی بر حفاظت از توان نظامی بالایی است که بعد از شکست کشورهای عربی به دست آورده و با ائتلاف راهبردی با آمریکا در راستای تضمین برتری اسرائیل آن را تقویت کرده است.
وی بیان کرد: ارتش رژیم صهیونیستی استراتژی نظامی خود را بر اساس ۵ محور که شامل جنگ پیش دستانه، بازدارندگی، برتری طلبی نظامی، انتقال جبهه درگیریها به خاک دشمن، ایجاد عمق استراتژیک و تاسیس کمربند امنیتی برای اسرائیل، نرمش، سهولت تحرک و سرعت اتخاذ تصمیمات میدانی، کاستن حداکثری از تلفات نیروهای انسانی است.
جانشین ناحیه مقاومت بسیج ساوه تصریح کرد: طوفان الاقصی راهبرد ارتش اسراییل را در هم شکست و ۷۵ روز است که زمینگیر کرده است؛ آمریکا نتوانست به خواسته هایش برسد.
وی افزود: وظیفه امروز ما جهاد تبیین است و باید دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی را به قشر جوان بیان کنیم و دشمن به دنبال این است که اقداماتی بر ضد فرهنگ و اجتماع ایران انجام دهد.
رنجبر همچنین خاطرنشان کرد: اقدامات دشمنان برای مقابله با نظام مقدس جمهوری اسلامی با شکست مواجه شده و به همین جهت تلاش میکنند از طریق فضای مجازی و اطلاعرسانیهای غلط و سیاهنمایی، یأس و ناامیدی را به مردم شریف مستولی سازند.
انتهای پیام/