۲۳ / تير / ۱۴۰۴ - 14 July 2025
09:09
کد خبر : 9567095
۱۲:۰۴

۱۴۰۲/۱۰/۱۱
فرمانده سپاه آق قلا:

طوفان الاقصی آبروی اسرائیل و آمریکا را برد/یهودیان قومی ناسپاس و حریص هستند

سرهنگ پاسدار یعقوب مصطفی لو گفت: فرهنگ و تمدن غرب، همان تمدنی است که وقتی با بمب فسفری هشت هزار کودک را شهید می کند، رژیم فلان کشور غربی میگوید اسرائیل دارد از خودش دفاع میکند.

طوفان الاقصی آبروی اسرائیل و آمریکا را برد/یهودیان قومی ناسپاس و حریص هستند

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ فرمانده سپاه شهرستان آق قلا در جمع بسیجیان پایگاه خاتم الانبیا روستای یامپی شهرستان آق قلا گفت: حرکت وحشیانه و بی‌رحمانه‌ای که رژیم صهیونیستی در جنایت علیه مردم غزه انجام داد، نه فقط آبروی خود رژیم بلکه آبروی آمریکا ،کشورهای اروپایی و تمدن فرهنگ غرب را برد.

 مصطفی لو افزود: در قرآن کریم میان واژه‌های بنی‌اسراییل و یهود تفاوتی محسوس وجود دارد. بنی‌اسراییل در قرآن، قومی است که پیامبرانی چون موسی رهبری‌شان را به عهده داشتند که در نهایت از راه موسی و سایر پیامبران روی‌گردان شدند. 

به گفته وی: واژه یهود در قرآن ناظر به مفهوم جدیدی است که از قوم یهود در سده‌های نخست میلادی شکل گرفت و نماد بارزش هم کانون‌های یهودی معاصر پیامبر (ص) است. این‌گروه به مبادلات پولی مبتنی بر رباخواری اشتغال داشتند. 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: یهودیان در قرآن قومی به‌شدت ناسپاس و حریص به دنیا هستند و ارتباطی با ابراهیم و اسماعیل و اسحاق و فرزندان یعقوب ندارند. طبق پیش‌بینی قرآن جز اندکی از یهودیان ایمان نخواهند آورد و کینه‌توز ترین دشمن اسلام و مسلمانان و فسادکنندگان روی زمین هستند که مورد لعن و نفرین خدا قرار می‌گیرند.

فرمانده سپاه آق قلا گفت: خداوند در نهایت آن‌ها را حزب شیطان نامیده است. در روایات اسلامی اشرافیت یهود به سختی با پیامبران بنی اسراییل دشمنی دارند. این عناد و دشمنی تا آن‌جاست که خداوند ذوالکفل پیامبر را از معاشرت با آن‌ها منع می‌کند.

وی در پایان افزود: فرهنگ و تمدن غرب، همان تمدنی است که وقتی با بمب فسفری هشت هزار کودک را شهید می کند، رژیم فلان کشور غربی میگوید اسرائیل دارد از خودش دفاع میکند. این دفاع از خود است؟ فرهنگ غرب این است. در این قضیه فرهنگ غرب بی‌آبرو شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید