به گزارش خبرگزاری بسیج از گرگان، در یک اتاق کوچک ۶ متری، جایی که بوی چوب و عطر مدالهای قهرمانی در هم آمیخته، فائزه واحدیمنش تکواندوکار نخبه گرگانی، با دستان هنرمندش نه تنها رقبای خود را در میادین ورزشی مغلوب میکند، بلکه چوب را نیز به شاهکارهای هنری تبدیل کرده و به کشورهایی از جمله ترکیه صادر میکند.
گفتگوی صمیمی با فائزه واحدیمنش این قهرمان تکواندوی گرگانی که با گردنی آویخته از مدالهای رنگارنگ و دستانی که همزمان ضربات مرگبار به حریف وارد میکند و با ظرافت، چوب را به شاهکارهای هنری تبدیل میکند ترتیب دادیم که خواندن آن خالی از لطف نیست.
به همراه سرهنگ علیخانی«فرمانده سپاه گرگان» به خانه تکواندوکار گرگانی در محله سرپیر شهرستان گرگان رفتیم.
خانهای که در دل خود، یک کارگاه نجاری کوچک را جای داده است. در یک اتاق ۶ متری، بوی چوب و هنر در هم آمیخته و فضایی دلنشین ایجاد کرده است.
فائزه واحدیمنش با لبخندی صمیمی از ما استقبال میکند. در نگاه اول، شاید تصور اینکه این دختر جوان هم یک ورزشکار حرفهای و هم یک نجار ماهر است، کمی دشوار باشد اما وقتی از مدالهای قهرمانیاش در مسابقات مختلف و پروژههای صادراتیاش به کشورهایی مانند ترکیه صحبت میکند، به عظمت این زن جوان پی میبریم.
۳۳ سال دارم و ۱۷ سال در حرفه ورزشی تکواندو کار میکنم تقریبا ۱۰ سال است داوری را به صورت رسمی در کشور و استانهای مختلف حضور یافتم و بالغ بر پنج الی ۶ بار در استانهای تهران، کرج، سمنان، الوند و ... به عنوان داور نمونه انتخاب شدم.
مشوق اصلی من در این حرفه ورزشی مادربزرگم بود البته والدینم هم در این مسیر کمک حالم بودند ولی مادربزرگم پایه پای من در مسیر ورزش تکواندو درکتچنارم ایستاد.
نخستین مدالی که گرفتم در سن ۱۴ سالگی بود که به صورت استانی در شهرستان رامیان برگزار شد و مقام دوم را کسب کردم و خیلی خوشحال بودم.
یک طلای کشوری و ۹ طلای استانی را دریافت کردم و مدالهای نقره و ... را نیز در کارنامه ورزشی ام ثبت کردم.
یک سال است مربی تکواندو هستم و ۲۰ شاگرد دارد و از نوجوان تا میانسال را تربیت میکنم و امیدوارم بتوانم شاگردان خوبی را برای کشورم تربیت کنم.
فائزه واحدیمنش درباره علاقه به تکواندو و نجاری و چالشهای پیش رو در حین کار با ابزار نجاری میگوید او با دستان هنرمندش، قطعات چوب را به وسایل دکوری زیبا تبدیل میکند.
این نخبه ورزشکار گرگانی گفت: هشت سال است که نجاری را به صورت حرفهای آغاز کردم و با توجه به اینکه در یک کارگاه ۶ متری فعالیت میکنم ولی دست سازه هایم را به استانهای بزرگ از جمله تهران و کرج و الوند و ... و کشور ترکیه صادر میکنم و دوست دارم شاگردان زیادی را تربیت کنم.
اگر مسئولان همت کنند و فضای بزرگتری را برای ما مهیا کنند شرایط برای تربیت و آموزش شاگرد برایم مقدور خواهد شد.
سرهنگ محمود علیخانی ضمن ابراز شگفتی از هنر و پشتکار فائزه واحدیمنش تکواندوکار گرگانی میگوید: چهرههای ورزشی برای ما بسیار ارزشمند است و خانم فائزه واحدیمنش میتواند به عنوان الگو برای جوانان باشد.
باید از ورزشکاران نخبه در اجتماعات تجلیل شود در مکانهایی مانند مصلی وحدت و نمازجمعه از نخبگان ورزشی و فرهنگی وعلمی،مذهبی و پزشکی و ... تجلیل شود.
داستان فائزه واحدیمنش، داستانی الهامبخش از تلاش، پشتکار و امید است. او نشان میدهد که هیچ محدودیتی نمیتواند مانع رسیدن به رویاها شود.
فائزه واحدیمنش نه تنها یک قهرمان ورزشی است، بلکه یک کارآفرین نمونه و یک هنرمند خلاق نیز هست.
امیدواریم که داستان این تکواندوکار گرگانی، انگیزهای برای جوانان این مرز و بوم باشد تا با تلاش و پشتکار، در هر زمینهای که فعالیت میکنند، به موفقیتهای چشمگیری دست یابند و نام ایران را در جهان سربلند کنند.
گزارش: سمیرا رجبی
انتهای خبر/