۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
01:01
۱۸:۲۶

۱۴۰۲/۱۰/۱۵
خطیب نماز جمعه شهرستان مهریز:

دشمنان ایران امروز از یاد و خاطره سردار سلیمانی نیز نگران و خشمگین اند

امام جمعه مهریز: حادثه تروریسی کرمان نشان داد که دشمنان ایران نه تنها از دلاور مردی‌های سردار سلیمانی هراس داشتند بلکه امروز از یاد و خاطره او نیز نگران و خشمگین اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از مهریز، حجت الاسلام عبدالرضا محی الدینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مهریز بیان اینکه اقدام تروریستی کرمان بار دیگر سندی بر جنایات دشمنان نظام و انقلاب را رقم زد، ابراز داشت: دشمن تاب دیدن سیل عظیم مشتاقان حاج قاسم سلیمانی را نداشت بنابراین با اقدامی بزدلانه دست بر جنایت نابخشودنی زد.

وی اظهار داشت: این حادثه تروریستی نشان داد که دشمنان ایران نه تنها از دلاور مردی‌های سردار بزرگ اسلام و ایران، حاج قاسم سلیمانی در میدان نبرد هراس و واهمه داشتند بلکه از یاد و خاطره او نیز نگران و خشمگین هستند.

خطیب جمعه مهریز بیان داشت: نهاد‌های انتظامی و امنیتی، در طول ماه‌های گذشته، توطئه‌های زیادی را خنثی کرده‌اند و از بسیاری از رفتار‌های وحشیانه مشابه حادثه کرمان جلوگیری کرده‌اند.

حجت الاسلام محی الدینی ضمن محکوم کردن جنایت تروریستی کرمان و ابراز همدردی با خانواده‌های شهدا، اظهار کرد: بدون شک عاملین این جنایت نوکران و افراد دست به سینه آمریکا و اسرائیل هستند و داعش هم یک جرثومه فساد و یک موجود پلید و خطرناکیست که دست پرورده آمریکاست و سر منشآ همه این اتفاقات و جنایات آمریکا و اسرائیل است.

وی گفت: ترس دشمنان از مکتب حاج قاسم و روئیدن جوانه‌ها است که دست به چنین اقداماتی می‌زنند و دشمن این را بداند که مردم دست از آرمان‌های مقدس انقلاب و شهدا دست بر نمی‌دارند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید